2777
2789
عنوان

اگه خواستگارم خونه داشت ردش نمیکردم حیف شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4584 بازدید | 152 پست
بله تهران خونه خریدهساکن مرکز تهرانیم ۳ تومن تموم شدکه ۵۰۰ بازسازی نیاز دارهچرا سختش میکنین پسری که ...

خانم الان قیمت یه واحد میدونی چقدره؟

البته دنیا دار مکافاته یه روز واسه خودتونم پیش میاد برادری پسری چیزی انوقت یکی میاد میگه برادرت یا پسرت جنم و عرضه نداره که نمیتونه خونه بخره

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن
دلیل فشار خوردن یه سریا رو درک نمیکنم هرکس برای ازدواج معیاری داره توقع ویلا تو فرشته که نداشته همه ...

خب شما معیارت باشه پسر با ویلاو ماشین و....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم الان قیمت یه واحد میدونی چقدره؟البته دنیا دار مکافاته یه روز واسه خودتونم پیش میاد برادری پسری ...

بله میدونم چنده زیر ۳نیم پیدا نمیشه 

پسرمم شبیه باباش میشه شما نگران نباش

مکافات؟

ایشالا خدا انقدی بهت بده که تنگ نظر بقیه نباشی

دلیل فشار خوردن یه سریا رو درک نمیکنم هرکس برای ازدواج معیاری داره توقع ویلا تو فرشته که نداشته همه ...

دقیقا عیبش چیه

و یه کامنت گذاشتم ایرادش چیه آدم توقع کنه شوهر منم بعد عقد سریع خونه خرید جز شروط ازدواج بود

جواب داده دنيا دار مکافاته برا برادر و پسرت پیش میاد!!!!

ملت تنگ نظر

چه حرفا می‌زنید؟ دختر باید خونه و ماشین از خودش داشته باشه ؟😑😐پس مرد هم باید توانایی بارداری و زای ...

شما که انقدر ناراحت بارداری و زایمانی خب بچه دار نشو

خب شما معیارت باشه پسر با ویلاو ماشین و....

خب ؟ 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
از دهن شییییر ؟‌ دیگه یه اسنپ و پشت میز نشستن و ... که این حرفا رو نداره به چندتا خانم خونه دار توی ...

خانم محترم شما که اعتقاد داری پول دراوردن و اسنپ و....خیلی راحته شغل و درآمد خودت حتما باید میلیاردی باشه درست حدس زدم؟

دقیقا عیبش چیهو یه کامنت گذاشتم ایرادش چیه آدم توقع کنه شوهر منم بعد عقد سریع خونه خرید جز شروط ازدو ...

اینا همونایی هستن که فقط خواستن به هر قیمتی شوهر گیر بیارن اینکه بعدش تو اتاق خونه مادرشوهر یا هرسال اسباب کشی زندگی کنن براشون مهم نبوده 

برا همین الان فشار میخورن میبینن یکی زندگی بهتر اینا میخواد و به هرکسی که از راه اومد بله نمیگه 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
شما که انقدر ناراحت بارداری و زایمانی خب بچه دار نشو

حوصله ندارم جواب بدم فقط یکم به امضات پایبند باش ...

برابری# _زن_ و _ مرد🤚

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
بله میدونم چنده زیر ۳نیم پیدا نمیشه پسرمم شبیه باباش میشه شما نگران نباشمکافات؟ایشالا خدا انقدی بهت ...

تنگ نظر؟😂باشه من تنگ نظر 

حوصله ندارم جواب بدم فقط یکم به امضات پایبند باش ...برابری# _زن_ و _ مرد🤚

از اون کامنتت که گفتی مگه یا اسنپ و پشت میز نشستن چه سختی داره مشخص شد چطوری هستی باهاتم بیشتر از این بحث نمیکنم

اینا همونایی هستن که فقط خواستن به هر قیمتی شوهر گیر بیارن اینکه بعدش تو اتاق خونه مادرشوهر یا هرسال ...

جالبه هیچ کدومتون جواب سوال منو ندادید 

الان پدر یا برادر شما میتونه پاشه بره خونه بخره؟

دقیقا عیبش چیهو یه کامنت گذاشتم ایرادش چیه آدم توقع کنه شوهر منم بعد عقد سریع خونه خرید جز شروط ازدو ...

به پسرایی که خونه نداری انگ بی عرضگی میزنی اینجور وقتا خب خدا جواب دلایی که میشکونیدو نمیده؟

از اون کامنتت که گفتی مگه یا اسنپ و پشت میز نشستن چه سختی داره مشخص شد چطوری هستی باهاتم بیشتر ...

نه_# به زنان علیه زنان 

#نه_به مردانِ_ زن نما

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️