2777
2789
عنوان

اگه خواستگارم خونه داشت ردش نمیکردم حیف شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4588 بازدید | 152 پست
خب سخته برام دور از خانواده بودن شاغلم آخه

شاغل باش منم شغلم مثل تو یکم سطح توقعتو بیار پایین می تو ۲۹ سالگی با این تورم خونه داره آخه 

بعدم کارمند بوده ماشین داشته عرضه پول درآوردن داشته الکی رد کردی

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

معلممنه

پس گل بگیر دهنتو 

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اونایی که هیت میدین توقعت بالاست

خودت چی داری مگه فلان

معیارش داشتن خونه تو شهرشونه 

قطعا خودشم انداره ای هست که همچین معیاری قرار داده

حالا شوهرای شما با هرشرایطی اومده جلو قبول کردین دلیل نمیشه همه مثل شما باشن

اونایی که هیت میدین توقعت بالاستخودت چی داری مگه فلانمعیارش داشتن خونه تو شهرشونه قطعا خودشم انداره ...

عزیزم دیگه به پسر مردم نگه عتیقه در حد خودش خوب بوده

بعدم آدم باید در حد خونه پدرش توقع داشته باشه وقتی اینجوری میکنن دید کل جامعه به همه دخترا عوض میشه

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

اهواز بدتر از شوشتره؟ من هیچی نگم بهتره آخه عزیزم ... ولش کن

یه جوری نوشتی قشنگ میتونم جاهای خالی رو توی ذهنم به بهترین شکل ممکن پر کنم 🤣🤣

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

شرایطت خودت حق داری نظر بدی ولی پسری که صد در صد همه چیزش اوکی باشه هم بعیده گیر شما بیاد من خودم همسرم همه شرایطش با من اوکی بود اگه الان خونه نداره ولی میدونم ۲۵ سالشه تو ۳۰ میتونه بگیره 

کاش تو اینجا بودی 💔

دلیل فشار خوردن یه سریا رو درک نمیکنم 

هرکس برای ازدواج معیاری داره توقع ویلا تو فرشته که نداشته 

همه دنبال شوهر کردن به هر قیمتی نیستن که فقط مذکر بودن طرف براشون کافی باشه معیار دارن

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
خودت درامد داری ؟ خونه ماشین خریدی؟

چه حرفا می‌زنید؟ دختر باید خونه و ماشین از خودش داشته باشه ؟😑😐پس مرد هم باید توانایی بارداری و زایمان داشته باشه😏

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️