2777
2789
عنوان

هشت روزه عشقم فوت شده🖤💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1453 بازدید | 74 پست
من شمارو تو تاپیکاش تگ کنم نفهمیدم🥲

ای خدا شکرت 

شما وارد یه تاپیک مذهبی میشید خب؟؟؟؟ 

بعدش بزرگواری کنید زهرا آیت رو تگ کنید همونجا 

منو هم اگه جای تگ کردی که لطف کردی و در ثواب این پرسش و پاسخ ها شریک هستی 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خدا شکرت شما وارد یه تاپیک مذهبی میشید خب؟؟؟؟ بعدش بزرگواری کنید زهرا آیت رو تگ کنید همونجا منو ه ...

اها بلاخره فهمیدم ،باشه حتما 

داخل تاپیک های مهدوی تگم کنید ممنون🌹

ای خدا شکرت شما وارد یه تاپیک مذهبی میشید خب؟؟؟؟ بعدش بزرگواری کنید زهرا آیت رو تگ کنید همونجا منو ه ...

میشه بپرسم که ایشون چکارتون میشن  و واقعا نابینا هستن؟؟

میشه بپرسم که ایشون چکارتون میشن و واقعا نابینا هستن؟؟

اره نابینا هستن و هیچ نسبتی با بنده ندارن یعنی بنده افتخار نسبت داشتن با ایشان را ندارم 

اره نابینا هستن و هیچ نسبتی با بنده ندارن یعنی بنده افتخار نسبت داشتن با ایشان را ندارم

آها باشه پس من تو تاپیکای پربازدید تگم میکنن من شما و ایشون رو هم تگ میکنم ،ببخشید وقتتون گرفتم

آها باشه پس من تو تاپیکای پربازدید تگم میکنن من شما و ایشون رو هم تگ میکنم ،ببخشید وقتتون گرفتم

دس شما درد نکنه ببخشید من شمارو لایک نکردم 

همیشه خجالت زده میشم که منو لایک میکنن ولی من وقت نمیکنم کسی لایک کنم 

شرمنده ام 

بازم سوالی بود بپرسید 

دس شما درد نکنه ببخشید من شمارو لایک نکردم همیشه خجالت زده میشم که منو لایک میکنن ولی من وقت نمیکنم ...

نه بابا مشکلی نیس داداش خواهش میکنم ،ممنونم بازم جواب دادین

یهو ریه اش عفونت کرد

خدا اگه دردی میده صبرشم میده🖤 خدا بهتون صبر بده 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

ممنونم گلم غم نبینی🖤

🖤🖤

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

خیییلی سخته بخدا دیروز یه لحظه قلبم درد گرفت کلا نفسم گرفت انگاری داشتم جون میدادم که باخودم فکر کرد ...

دقیقا

منم هروقت از یکی عصبی میشم همین فکرارو میکنم

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️

روحش شاد ،امیدوارم خدا بهت ارامش قلبی بده ،دوست منم نامزد شیرینی خوردش تصادف کرده بود رفته بود کما فوت شد واقعا روزای بدی رو گذروند ولی کم کم به زندگی برگشت و پذیرفت توقلبش به یادش باشه امیدوارم شما هم در اینده ادم خوبی سر راهت قرار بگیره

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌