2777
2789

سلام 

خانما من ۳۲ سالمه 

یه اقایی پیشنهاد اشنایی داده ۲سال و نیم کوچکتره

قدش بلند ۱۹۰ اینطوراست هیکلش هم چهارشونه و قیافه ش هم بچگونه نیست بار اول که دیدمش فکر کردم همسن خودمه یا بزرگتره

هر دو تحصیلات عالی و شغل عالی داریم 

ولی وضع مالی پسره و پدرش اصلا قابل قیاس با ما نیست اونا خیلی خیلی خیلی پولدارن

من حتی بهش گفتم من دوسال و نیم سه سال بزرگترم و منصرف نشد 

دوستان من اصلا هدفم دوستی نیست حوصله ی دوستی هم ندارم

هدفم ازدواجه 

میخوام ببینم اگه کارم اشتباس ک کلا ادامه ندم !!!!

اینم شانس منه 🥲 😞 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکی دوماه باهاش در ارتباط باش بعد کم کم بهش بگو هدفت از رابطه چیه اونجا میفهمی ازدواجیه یا نه

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

دقیقا مثل منید سن و اینکه اهل دوستی نیستید راستش من خواستگار کوچک تر از خودم ۲ماهی هست قبول نمیکنم وگرنه قبلا قبول میکردم

به یاد یاران رهبر❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

تحقیقات نشون داده اختلاف سنی در ازدواج تا چهار سال اوکی هست و این تفاوت فرقی نمیکنه که پسر بزرگتر یا دختر بزرگتر باشه 

سنتون مشکلی ایجاد نمیکنه قطعا بقیه مسائل رو بررسی کنید

بعضیا میرن با کسانی که از خودشون ۱۵ سال بزرگ ترن ازدواج میکنن

من اینی که گفتمو قبول ندارم ولی ۲ سال کوچکتر بودن به نظرم عیبی نداره ، اون غیر عادیه به نظرم نه این.

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

شاید اشتباه نباشه اما من برای خودم اصلا نمیپسندم طرف حتی ۶ ماه بزرگتر باشه

والا من یکروز هم نمیپسندم قبلا

ولی خب من نزدیک ۳۳ سالمه 

ممکنه بعدا مجبور بشم با مرد مطلقه یا زن مرده یا سن بالای ۴۰ ۵۰ ازدواج کنم 😞🥲

اگه زیر ۳۰ بودم قطعا رد میکردم