2777
2789
عنوان

نذری که ازش حاجتم رو گرفتم

174 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها من این نذر رو تو اینترنت دیدم و انجامش دادم و خداروشکر به حاجتم رسیدم✨️💕گفتم برای شماهم بگم امشب که لیله الرغائب هست انجامش بدین و انشاالله که اگر خیره به خواسته هاتون برسین🌱🤲🏻

فقط لطفا برای حضرت مهدی(عج) و من هم به عنوان خواهر کوچیکترتون دعا کنید✨️♥️

قربون قلب های پاکتون🌻❤️

اما این نذر:)

نذر شهید صالحی هست که باید برای ایشون سه تا سوره ی یس رو نذر کنید و انشاالله اگر خیره باشه به خواسته تون می‌رسید💜🍃تو نت گفته که باید سه شنبه شروع بشه و یکی بخونید و تا سه تا سه شنبه ادامه پیدا کنه...اما دخترشون گفتن همینطوری میتونید بگید باتوجه به مصاحبه شون...

پس امشب سه تا سوره یس نذر این شهید بزرگوار بکنید و هر سه تا رو بخونید دیگه امیدوارم به اون چیزی که از خدا میخواین برسین...🤍💕

تو خداوند رویدادهای محالی الله...^_^🌱💜برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی(عج)💕یه صلوات میشه بفرستی✨️🍃

ای جانم ممنون 

التماس دعا

🥺😍

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام یعنی اگه سه‌شنبه شروع نکنیم ،اشکال نداره

خدایا،میشه منم مامان یه کوچولوی خیلی خوشگل چشم ابی بشم،وای خدا باورم نمیشه هم‌ونی که ازت خواستم دادی ،یه پسر با چشمای رنگی که هرکی تو خیابون میبینمتش عاشقش میشه
ای جانم ممنون التماس دعا🥺😍

فداتشم عزیزم💕❤️

محتاجم به دعاتون🥺🙏🏻🍃

ولی ببه روی چشمم❤️

تو خداوند رویدادهای محالی الله...^_^🌱💜برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی(عج)💕یه صلوات میشه بفرستی✨️🍃

سلام یعنی اگه سه‌شنبه شروع نکنیم ،اشکال نداره

آره دخترش گفت هیچ اشکالی نداره

خودت هم تو نت سرچ کن

فداتشم عزیزم💕❤️محتاجم به دعاتون🥺🙏🏻🍃ولی ببه روی چشمم❤️

خدااانکنه مهربونم🥺

ان شاءالله به خواسته خوشگلت برسی بخ صلاحت باشه🤍🌹🤍

ممنونم♥️♥️

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
عزیزمممم بسلامتیلطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم

فرستادم برات۵تا

خدااانکنه مهربونم🥺ان شاءالله به خواسته خوشگلت برسی بخ صلاحت باشه🤍🌹🤍ممنونم♥️♥️

قربونت برممم❤️🍃🥺

شما فرمودین هر سه تا سوره یس امشب به نیابت از ایشون خونده بشه؟

بله عزیزم نذر ایشون بکنید و ازشون بخواین اگر به صلاحتون هست به خواسته تون برسید

متشکرم موقع دعا کردن به جای اسمتون بگم رز قرمز؟

آره عزیزم 

فدات بشم الهی❤️😘🥺