2777
2789
عنوان

این سبزه ها عجب چیزین خدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 86 پست
ن واقعا منظورم این نبود حتی اگ بگمم سفیدم ب معنی زیبا بودنم نیست ک

آخه واقعا تاپیک بی معنی بود

خصوصیات اخلاقی ربطی به سفید وسبزه نداره ژنتیکیه

اون سیاه پوست های آمریکایی که میگن از لحاظ جنسی خیلی پرفکتن اونم به خاطر رنگ پوستشون نیست ژنتیکشونه

با کسایی که تاپیک 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس خوبه آدم وسط باشه. گندمیا دستا بالا🤌🤌

ددد خوب و سوزه

هرچه بگی می ارزه

تو رو خدا برا تاپیک لباسشویی گزارش بزنین براتون ایت الکرسی میخونم به نیت حاجت لایک کنین بدونم

چجوری اون سبز آبی ها؟

آره

رو بازوهام کل بدنم رگ های دست و... کلا سبز پیداست😐

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜

مامانم سبزه بود بی اعصاب و بی حوصله بود ولی زرنگ و فرز بود اما زود عصبانی میشد و حوصله هیچ تفریح و هیچ کار جالبی تو زندگی نداشت 

من سفیدم تنبلم حوصله هیچی ندارم 

کاربری دست دو نفره

دوس دارم برم برنزه کنم شوهرم نمیزاره..خودم سبزه روشنم😂

هر پوستی وقتی براق باشه قشنگه.

من مادرزادی برنزه بودم.

البته استانهای مرکزی هستم.

الان خیلی خودمو دوس دارم😍😍😍

با کل خانواده مون فرق دارم

آخه واقعا تاپیک بی معنی بودخصوصیات اخلاقی ربطی به سفید وسبزه نداره ژنتیکیهاون سیاه پوست های آمریکایی ...

من نگفتم ربط داره برداشت من اینطور بوده شما میتونستی بگی ک ن ربطی نداره ن ک بگی من میخوام بگم سفیدم اتفاقا اگ بقیه تایپکامو ببینی متوجه میشی اصلا خودمو زیبا نمیدونم کلا هم اعتماد ب نفس ندارم 

من رو مچ دستم و بالای مچ دستم اونم خیلی ن

من از مچ تا بازو

روی رون که دقت کنی رو سینه 

حس میکنم روشنی  و نازکی زیاد پوسته وقتی گیپور مشکی می پوشم رنگ بدنم مثل کاغذ سفیده انگاری آستر لباس کاغذ سفید گذاشتن

صورتم ولی معمولیه از گردن پایین برفم

کاش صورتم برف بود

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜