جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ن بنظر من بستگی داره تو چجور جو باشند همه آدما اما آرایش واقعا ب سبزه ها خیلی نمیاد من ی پنکیک میزنم ...
منم تا ضد آفتاب بیرنگ و ی رژ میزنم
همه فکر میکنن ۳کیلو مالیدم
تو نی نی سایت همه قدا بالای 170 وزن 65 هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر بد و بی کلاس خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن آنجلینا جولی هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎 اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭 آهان یه چیزی هم یادم اومد عاشق عکسن حتی اگه عکس ملحفه سفیدباشه تازه کلی کو کو هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه معتاد شده شدید هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام 😆 نی نی سایت سرزمین عجایب 😜
ظاهرا ربطی نداره ولی خب طبق تجربه ام حرفتو قبول دارم:/
میشه برای روح عزیزِ از دست رفتهم صلوات یا فاتحه بفرستی🤍ممنون مهربونم...:) بیخبر رفتهای و خبر از دلِ بیقرارم نداری،آتشم میزند این تبِ عاشقی این غمِ بیقراری...بیقرارم ببارم،باز آ،تیره شد روزگارم،ابریام همچو باران کجایی تو ای جان که طاقت ندارم،در قفس ماندهام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی،همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی،همچو ماهی ک در برکه قلب من عکس رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد:)
اخه یعنی چی سبزه سفیده انگار تخم مرغه من سفیدم ولی 24ساعته کار میکنم اون سبزس اینطور ربطی نداره ک
من نگفتم کار نمیکنم خب دیگ کارای ادمو خودش انجام میده اما اطرافم کلا چندتا فامیل داریم پوستشون روشن خیلی تمیزن و اینا ولی فرز نیستن عوضش چندتا رو میشناسم ک مثلا پوست گندمی اینا دارن با قد متوسط خیلی تو کارا فرزن شاید برداشت من اینطور بوده