2777
2789

سلام علیکم عزیزان 🌸

*از اول ماه رجب ختم فوق العاده مجرب 14هزار ذکر شریف*

یا جواد الائمه ادرکنی

بردارین

*از روز پنجشنبه  اول ماه رجب ( ۱۳ دی ) تا  دهم ماه رجب (  ۲۲ دی )که ولادت با سعادت امام جواد الائمه  (ع) است تمام کنید*

💕🍃💕🍃💕🍃💕🍃💕

*در این ده روز ان شاءالله روز ولادتشان بهترین عیدی را  به شما عطا می فرمایند*

می دانیدکه برای حاجتهای مادی و دنیوی(شغل ...مسکن ...قرض ...ازدواج ... شفای بیمار و ....)

توسل به امام جواد الائمه  (ع) خیلی کارگشاست.و بسیار مجرب است

💕🍃💕🍃💕🍃💕🍃💕

دقت بفرمائید....👇👇👇

*ختم 14هزار ذکر شریف( یا جواد الائمه ادرکنی) "چله" نیست*

بعدا سوال نپرسید🥰

*مهم نیست روزی چند مرتبه بگویید*

*در طول این ده روز کلا باید 14هزار تا بگویید*

سعی کنید کم و زیادش نکنید ختم ها رو طبق دستور خاصی که گفته شده  است انجام دهید

*حتما حکمتی دارد*

💕🍃💕🍃💕🍃💕🍃💕

ولی می توانید تقسیم کنید در این ده روز

*روزی هزار و چهارصد مرتبه بگوئید*

*(یعنی روزی ۱۴ دور تسبیح صد تایی)*

تا روز ولادت با سعادت  امام جواد (ع) ختمتان تمام شود

💕🍃💕🍃💕🍃💕🍃💕

این پیام را اگر تمایل داشتید برای دوستانتان  نشر دهید شاید بسیاری از خوبان خداوند اطلاع نداشته باشند

*لازم به ذکر است این ختم بسیار مجرب است و تجربه شده است ، ان شاءالله که به حق .میوه دل امام رضا (ع) امام جواد الائمه (ع) حاجت دلتان با حکمت خداوند یکی باشد*

تا دلتان شاد شود و امام جواد الائمه (ع)  روز ولادت با سعادتشان با دستان مبارکشان عیدیتان را عطا فرمایند

*اگر توفیق الهی نصیبتان شد و این ختم مجرب را انجام دادید ، اول برای تعجیل و سلامتی آقا و سپس برای همه ، واز آخر برای خودتان دعا کنید.*

💕🍃💕🍃 شاءالله*

التماس دعای فرج و یا علی مدد 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام علیکم عزیزان 🌸*از اول ماه رجب ختم فوق العاده مجرب 14هزار ذکر شریف*یا جواد الائمه ادرکنیبردارین ...

من دیر دیدم پستتونو

میشه از امروز شروع کنم یا باید اول رجب می بود

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل :)