2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تیک تاک خیلی بهتره

از چه لحاظ؟ از اینستا بدم اومده چون چیزای خاله زنکی و دلقک بازی زیاد داره هی میان میگن این کنسله اون کنسله یا بلاگرا میان پز میدن😅

...
از چه لحاظ؟ از اینستا بدم اومده چون چیزای خاله زنکی و دلقک بازی زیاد داره هی میان میگن این کنسله اون ...

یکی اینکه محتوا همه ش انگلیسیه که من بیشتر خوشم میاد

یکی اینکه میتونی مجتوای مورد علاقه ت رو سرچ کنی یه عالمه ویدیو با همون مضمون میاد مثلا سرچ میکنی فلان ترند یه کلی میاد برات

بعدم تیک تاک خیلی اپدیته همه خبرا رو سریع میفهمی 

و اینکه کسی نمیفهمه تو داری چی میبینی و چی رو لایک میکنی و کیو فالو کردی و …

تنها بدیش اینه که توی اینستا اهنگای ترند و چالش و میم های ترند هست که اگه ازش فاصله بگیری تو جمع دوستات ممکنه نفهمی حرفا رو

من خودم بیشتر میرم تو تیک تاک روزی ده دقیقه هم تو اینستا که ببینم چی هست چی نیست

ادیتای تیک تاک خفن تره بعدم تو اینستا همه ش زیر کامنتا دعواست تو تیک تاک از این خبرا نیست اصلا کامنت ...

افرین ،یکی از چیزایی که باعث شده حالم از اینستا بهم بخوره اینه که زیر کامنتا همش دعواست مثلا کلیپ درمورد معرفی یه فیلمه میرم کامنتارو بخونم ببینم نظر بقیه چیه که برم فیلم رو دانلود کنم یا نه میبینم نود درصد فحش و دعوا و کامنتای بی ربطه

...