2777
2789

دوستان من کنکور دادم دندون و دارو خیلی دوست داشتم و دارم 

متاسفانه با اینکه کلی تلاش کردم به دلیل یه مشکلات و اشتباهاتی نشد اون چیزی که می خواستم 

تصمیم گرفتم زبان که خیلی دوست دارم ادامه بدم 

و یه مهارت مثل حیاطی یاد بگیرم و برای کسی کار نکنم خودم شخصی دوزی داشته باشم اگه چندسال بعد میتونستم مزونی چیزی بزنم 

برای اینکه یکمم مستقل بشم تو اجتماع باشم و  از این محدودیت در بیام برم دانشگاه یشهر دیگه زبان بخونم ولی برای کارو درآمد همینی که میگم رو داشته باشم 

اما همش فکر میکنم نکنه جایگاه اجتماعی خوب نباشه 

فکر نکنید من بین پزشک و کسی که رشته های غیر پزشکی خونده ارزش گذاری میکنم اصلا.... 

من خودم تو جامعه و اجتماع نبودم برای همین نمیدونم 

منظورم اینه که کلا جایگاه اجتماعی چقدر مهمه؟ 

من با اینکار میتونم وجهه اجتماعی خوبی داشته باشم؟ 

چند وقتیه که حتی وقتی می خوام کارهای عادیم رو انجام بدم به این فکر میکنم که همزمان اون سر دنیا چند نفر دارن شهید میشن ؟؟؟؟ چند نفر عزیزشونو از دست دادن؟؟؟  چند نفر برای آخرین بار همو دیدن؟؟؟ چند تا بچه حسرت یک روز بدون جنگ رو میخورن؟؟ و تموم این روزا فکر میکنم، چطور فردا جواب امام حسین رو بدم... چطور بگم منی که مجلس امام حسین می رفتم این حجم از ظلم و ستم و جنایت رو دیدم و کاری نکردم... مایی که همیشه میگفتیم اگر در کربلا بودیم امام حسین رو تنها نمیزاشتیم....                                      امروز...         صدها کربلا جلوی چشمانمون است        خدایااااا ظلم از این بیشتر؟؟؟                                      به کدامین گناه؟                                                 🖤   اللهم عجل لولیک الفرج 🖤                                 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سال اولیه که کنکور میدی؟

سال اول کنکور دادم سال 403 

چند وقتیه که حتی وقتی می خوام کارهای عادیم رو انجام بدم به این فکر میکنم که همزمان اون سر دنیا چند نفر دارن شهید میشن ؟؟؟؟ چند نفر عزیزشونو از دست دادن؟؟؟  چند نفر برای آخرین بار همو دیدن؟؟؟ چند تا بچه حسرت یک روز بدون جنگ رو میخورن؟؟ و تموم این روزا فکر میکنم، چطور فردا جواب امام حسین رو بدم... چطور بگم منی که مجلس امام حسین می رفتم این حجم از ظلم و ستم و جنایت رو دیدم و کاری نکردم... مایی که همیشه میگفتیم اگر در کربلا بودیم امام حسین رو تنها نمیزاشتیم....                                      امروز...         صدها کربلا جلوی چشمانمون است        خدایااااا ظلم از این بیشتر؟؟؟                                      به کدامین گناه؟                                                 🖤   اللهم عجل لولیک الفرج 🖤                                 
شما بخاطر هدف هات کار میکنی یا احترام و حرف بقیه؟!

خودم خیلی رو خودم کار میکنم حرف دیگران مهم نباشه 

شاید این فکرا هم به خاطر همینه 

جایگاه اجتماعی به چی میگی؟ الان درامد حرف اولو میزنه گلم

فرد با سواد و کاری که ازش درآمد خوبی داشته باشه

خودم خیلی رو خودم کار میکنم حرف دیگران مهم نباشه شاید این فکرا هم به خاطر همینه

واقعا حرف هیچکسی تاثیری تو زندگانی شما و تصمیمات شما نداره اول آخر خودتون هستید و بس

اینا همه چرت و پرت هایی هس ک از قدیم و توسط قدیمی های بیکار تو گوش ما خوندن ک مردم چی میگن

انقد بگن خفه شن 😒

والا

به نظرت جایگاه اجتماعی استاد فرشچیان بالاتره یا پروفسور سمیعی یا شهید فخری زاده؟ بالا و پایینی وجود نداره چون شکل اثر گذاری آدم ها متفاوته ما خلق شدیم که توی زمینه استعداد هامون به شکوفایی برسیم 

اگر توی حوزه استعداد و علاقه ت به شکوفایی برسی قطعا جایگاه اجتماعی بالایی هم خواهی داشت اینکه چی کار کنی مهم نیست اینکه تا چه حد توی اون کار عالی و خلاق باشی و صد خودتو بذاری مهمه 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

فرد با سواد و کاری که ازش درآمد خوبی داشته باشه

با خودت روراست باش دندون آوردن کار خیلی سختیه و حداقل ۱۰ سال طول میکشه تا به درامد برسی تا درست تموم بشه مطب بزنی کارت راه بیفته ۱۰ سالو درنظر بگیر 

ولی ۲ سال حسابی وقت بذاری رو خیاطی و مزون به درامد عالی میرسی 

خدایی سلطنت حق رینیرا بود   
سلام عزیزم، به نظرت چه اشتباه هایی بود که با اینکه تلاش کردی نشد برسی؟ واقعا کنجکاو شدم و معذرت میخو ...

سلام گلم 

یسری مشکلات خانوادگی بود که اون بحثش جداست 

ولی استرس خیلی میگرفتم با تنش میخوندم آرامش نداشتم 

کنترل استرس و با آرامش درس خوندن خیلی خیلی مهمه 

و آزمون کار کردن و تحلیلش خیلی مهمه 

تفریح هم اصلا نداشتم 

سعی کن تعادل تو درس و تفریح برقرار کنی 

نمیگم بیشتر وقتت تفریح ولی نباشه ممکنه انرژی کافی نداشته باشی و درس خوندنت بشه درجا زدن

سال اول کنکور دادم سال 403

خیاطی و و زبان هردو وجهه ی خوبی دارن اگر که بتونی به سطح خوبی از مهارت درشون برسی و خودتو بکشی بالا 

از طرف دیگه هم شما به دندون و دارو هم علاقه مندی و اون ها هم راه های بسیار خوبی برای داشتن یک آینده ی تضمین شده ان 

بنظر من عجله نکنید 

امسال و بزارید بزای دو کار 

یک خوندن کنکور برای این دو رشته که یک فرصت مجدد هم به خودتون داده باشید و بعدا حسرتشو نخورید 

و دوم یادگیری و مهارت پیدا کردن در خیاطی 

یکسال دانشگاه که عقب بیوفته دیر نمیشه 

اما اینطوری مطمعن تر عمل کردین 

چون دندون و دارو تضمین شده تر هستند 

اما در نهایت اگر نشد راه های بعدی و در پیش بگیرید و نگران نباشید 

مهم تر از حیطه ی شغلی ، تلاشیه که در اون راه میکنید .

یک خیاط بسیار حرفه ای که مزون زده و کارگاه خودشو داره میتونه  از یک دکتر بی انگیزه بهتر و با پرستیژ بهتری کار کنه