2777
2789
عنوان

بنظرتون این شغل جایگاه اجتماعی خیلی پایینی داره❓

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 25 پست

نمیدونم چند سالتونه ولی همین که به این مسئله ( جایگاه اجتماعی) فکر میکنید و برای اینده برنامه میچینید خودش خیلی عالیه، اگر بخوام نظری بدم، جایگاه اجتماعی ادما درسته با شغلشون سنجیده میشه اما الان تو این دنیا با این وضعیت اقتصادی نا به سامانی که حاکم هست داشتن یه مهارت و یه حرفه خیلی مهمه که ادم بتونه ازش درامد زایی کنه من خودم درس رو انتخاب کردم اما اگر برمیگشتم عقب یه حرفه در کنارش به صورت حرفه ای یاد میگرفتم چون الان درامد زایی مثل قدیم نیست راه هاش هم فرق کرده! الان یه یوتیوبر به مراتب میتونه اندازه یه پزشک درامد داشته باشه و این ترسناکه!

الان تو کار خیاطی کلی برند مطرح تو دنیا هستتت 

شنل گوچی لویی ویتون 

صدبرابره اون دکتر سر کوچه ای و دندونپزشک من موفق ترن 

ببین ب چی علاقه داری 

اینکه ب خاطر حرف مردم بری ی مسیزی رو اونم انتخابه ولی ببین خودت چی میخوای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم یسری مشکلات خانوادگی بود که اون بحثش جداست ولی استرس خیلی میگرفتم با تنش میخوندم آرامش نداش ...

منظور از تفریح یعنی چی؟ چجوری کجا کیی این رو هیچوقت پاسخ درست بهش نرسیدم....

منم این مشکلات رو دارم کم و بیش اما غول اصلی من اینه که میخوام همین اول همه کارام عالی پیش بره( صفر نیستم از خودم عقبم از اون چیزی که به واسطه تواناییم ساختم)

من وقتی میرفتم حقوق همه اخم و تخم میکردن 

ولی من ی جا نشستم رفتم کلی کار دیگه بیرون یاد گرفتم 

ی ذره هم پشیمون نیستم بگم چرا دکتر نشدم فاان بیسار نشدم 

ی وقتایی فقد دلم میگیره ا نابسامانی مشاغل

وگرنه اصلا...

هر کی هر چی دلش میخواد بگه جامعه رو بیخیال

الان تو کار خیاطی کلی برند مطرح تو دنیا هستتت شنل گوچی لویی ویتون صدبرابره اون دکتر سر کوچه ای و دند ...

منم به این فکر میکنم که یه برند شخصی بزنم 😄

دقیقا درسته 

من بهتره همین زبان و خیاطی رو ادامه بدم 

دندون الان صلاح نیست به خاطرش هیچکار نکنم و پشت بمونم 

فقط میترسیدم پشیمون بشم 

چند وقتیه که حتی وقتی می خوام کارهای عادیم رو انجام بدم به این فکر میکنم که همزمان اون سر دنیا چند نفر دارن شهید میشن ؟؟؟؟ چند نفر عزیزشونو از دست دادن؟؟؟  چند نفر برای آخرین بار همو دیدن؟؟؟ چند تا بچه حسرت یک روز بدون جنگ رو میخورن؟؟ و تموم این روزا فکر میکنم، چطور فردا جواب امام حسین رو بدم... چطور بگم منی که مجلس امام حسین می رفتم این حجم از ظلم و ستم و جنایت رو دیدم و کاری نکردم... مایی که همیشه میگفتیم اگر در کربلا بودیم امام حسین رو تنها نمیزاشتیم....                                      امروز...         صدها کربلا جلوی چشمانمون است        خدایااااا ظلم از این بیشتر؟؟؟                                      به کدامین گناه؟                                                 🖤   اللهم عجل لولیک الفرج 🖤                                 
منظور از تفریح یعنی چی؟ چجوری کجا کیی این رو هیچوقت پاسخ درست بهش نرسیدم....منم این مشکلات رو دارم ک ...

ببین گلم بحثش مفصله 

اگه ایراد نداره امشب سر فرصت میام برات تایپ میکنم تگت میکنم 

چند وقتیه که حتی وقتی می خوام کارهای عادیم رو انجام بدم به این فکر میکنم که همزمان اون سر دنیا چند نفر دارن شهید میشن ؟؟؟؟ چند نفر عزیزشونو از دست دادن؟؟؟  چند نفر برای آخرین بار همو دیدن؟؟؟ چند تا بچه حسرت یک روز بدون جنگ رو میخورن؟؟ و تموم این روزا فکر میکنم، چطور فردا جواب امام حسین رو بدم... چطور بگم منی که مجلس امام حسین می رفتم این حجم از ظلم و ستم و جنایت رو دیدم و کاری نکردم... مایی که همیشه میگفتیم اگر در کربلا بودیم امام حسین رو تنها نمیزاشتیم....                                      امروز...         صدها کربلا جلوی چشمانمون است        خدایااااا ظلم از این بیشتر؟؟؟                                      به کدامین گناه؟                                                 🖤   اللهم عجل لولیک الفرج 🖤                                 
زبان وجه اجتماعی بسیار بالایی داره کار هر کسی نیست زبان یاد گرفتن..

بله خیلی... 

من حتی یمدت هم زبان روسی خوندم واقعا زبان سختیه 

کلا مسلط شدنش تلاش زیادی می خواد 

منم به این فکر میکنم که یه برند شخصی بزنم 😄دقیقا درسته من بهتره همین زبان و خیاطی رو ادامه بدم دندو ...

آدم همیشه تو زندگیشون پشیمونی داره 

برو ی چیز بخون دانشگاه مهارت یاد بگیر در کنارش قدرت خودت رو بالا ببر 

چرا که نه؟یهو ی برند خیلی بزرگ و معتبر شدی!😁👌🏻

ب چند نفرم روزی رسوندی 

تا اینکه بری ی دندون پزشک بشی اما ته دلت بمونه ی جا دیگ 

برو حرف مردومو بیخیال وجه اجتماعیه فقد پوله:)

تو برو همین دکترا بیان پیشت برا خرید😁

آدم همیشه تو زندگیشون پشیمونی داره برو ی چیز بخون دانشگاه مهارت یاد بگیر در کنارش قدرت خودت رو بالا ...

از مدل صحبتت انگیزه گرفتم مرسی واقعا ❤️

میدوارم بتونم کاری کنم از خودم راضی باشم