2777
2789
عنوان

دورهمی‌شب‌آرزو‌ها(نی‌نی‌سایتیای‌عزیز‌تشریف‌بیارید🌱🌚🪐)

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 227 پست

الهی تک تکتون به ارزوهای قشنگتون برسین🥺✨ استارتر برای شماهم از ته دلم دعا کردم 

میشه شمام دعام کنین هر چی زودتر مشکلات و مانع های منو عشقم حل بشن به هم برسیم؟❤️ خیلی سختی کشیدیم

میشه دعام کنین امسال بابام راضی بشه به عشقم برسم؟🥺❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی تک تکتون به ارزوهای قشنگتون برسین🥺✨ استارتر برای شماهم از ته دلم دعا کردم میشه شمام دعام کنین ...

قربونت برمم😍❤️

انشاالله به هم میرسید و خوشبخت میشید❤️🤲🏻

@ziizii_hk @زهراشونم79 @پرستو_داداش_ارسطو @دخترهوشنگ @دخترمهربوننن

ممنونم از دعوتت قشنگم✨️❤️

انشاالله به تموم آرزوهات برسی عزیزم منم مطمئنم که تو کنکور بهترینی و سال بعد دانشجو علوم پزشکی میشی گلم😍

برای منم دعا کن که منم تو کنکور موفق بشم خانوم دکتر بشم🥲🤍🦋

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

ممنونم از دعوتت قشنگم✨️❤️انشاالله به تموم آرزوهات برسی عزیزم منم مطمئنم که تو کنکور بهترینی و سال بع ...

قربونت برم

مرسی😍❤️

انشاالله خانوم دکترمون🤍🤍

خدایا، امشب که شب آرزوهاست، ما همه مون اینجا جمع شدیم تا از صمیم قلبمون برای خودمون و عزیزامون دعا ک ...

الهی آمین

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

دیدم گفتی تگ نشدم اومدممم 

برام دعا کن 

سال دیگ قبول شده باشم 

به عشقم برسم 

بیام همینجا بگم❤️❤️❤️❤️❤️

منم برات امشب دعا میکنم💚

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

دیدم گفتی تگ نشدم اومدممم برام دعا کن سال دیگ قبول شده باشم به عشقم برسم بیام همینجا بگم❤️❤️❤️❤️❤️من ...

کار خوبی کردی🤍

انشاالله عزیزم

منم از صمیم قلبم برات دعا میکنم❤️🌱

سلامتی تو راهیم 

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن