2777
2789
عنوان

دورهمی‌شب‌آرزو‌ها(نی‌نی‌سایتیای‌عزیز‌تشریف‌بیارید🌱🌚🪐)

| مشاهده متن کامل بحث + 1063 بازدید | 227 پست
@ملکه455هستم @ملکه455منم @بگویاسی @زرآلا @زخمقلب

همیشه تو مسیر خوشبختی باشی مهربون😍💖

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| -

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگم گلممن امروز ۶ تا تاپیک زدم نی نی سایت دیگه نمیزاره تاپیک بزنممیشه یه تاپیکی بزنی ؟بگی کهچرا موق ...

هی وای من🥲

اگه نگاه کنید‌ منم 6تا تاپیک زدم دیگه اجازه نمیده🥲

ببخشید عزیزم🥲❤️❤️

کاش میتونستم بزنم

ولی ببین کم خونی یا کمبود اهن نداری؟

اصولا سرگیجه های موقع ورزش اینه علتش

مچکرم😍❤️همچنین❤️🤍

😍🥰

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| -

عزیز دلم🥹🤍انشاالله سال دیگه شب آرزو ها میای توی همین تاپیک و میگی حاجت روا شدی،امیدوارم سال دیگه ب ...

تاپیکت رو ذخیره میکنم 

الهی که همه حاجت روا بشن منم همچنین 

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به هدف‌های مثبت♥️من  در آخر این تیکر یه مادرشدم انشالله😍😍😍 توهم بگو‌ ایشالله

ممنون عزیزم انشالله هردومون امسال به آرزوهامون میرسیم😍😍♥️

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

الهی منم حامله بشم سال بعد بیام اینجا اشک شوق بریزم.🤲🙏🥺... براتون سر اذان با زبون روزه دعا میکنم... شمام به نیتم صلوات بفرستین🥺🙏🤲

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستم خدایا ازت خواستم تا شب قدر سال امسال حاجتم و بدی و با نوزاد کوچولوم یا نوزاد تو شکمم بیام تو مراسم احیا بشینم دست به دعا بردارم شکر گزاری کنم  خدایا بد قولی نکنیا من منتظرشم دیگه داره کم کم طاقتم طاق میشه...مگه خودت نگفتیاز هرکسی به اتدازه تواناییش امتحانش میکنی ؟ ینی فکر میکنی بیشتر از این توان دارم نه خدا من خیلی ضعیفم... هرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم