2777
2789
عنوان

دورهمی‌شب‌آرزو‌ها(نی‌نی‌سایتیای‌عزیز‌تشریف‌بیارید🌱🌚🪐)

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 227 پست
قربان شما❤️ان‌شاالله حاجت روا شید❤️

💗💗💗

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

@دخترآروم @پیتزاکباب @ملوس_جاده_چالوس @شبدر4برگ‍ @گاوو

عزیزمی که ، ممنونم خانوم خوشگل ان‌شاءالله همیشه سلامت باشی و تمام آرزوهایی که داری توی این شب برآورده بشه💚💚

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

مهربونم خیلی خوشحال شدم تگم کردی امیدوارم به حاجتت برسی🤍تنها خواسته ی امشبم اینکه خوشبخت بشم

عزیزدلم😍❤️

ان‌شاالله خوشبخت میشیی🫂🤍🙃

ممنون بابت تکنیک جذب آرزو 🤍😍

داریمبرای هم دعا میکنیم گفتم شما اگه دوست داشتید بیاید🥲🤍

مرسی عزیزم

توام دعام کن منم دعات میکنم

ارزوم اینه با عشقم ازدواج کنم و همیشه عاشقم بمونه و خوشبخت شیم:)

سالم و سلامت باشیم 💖

اسمم مهشید

مرسی عزیزمتوام دعام کن منم دعات میکنمارزوم اینه با عشقم ازدواج کنم و همیشه عاشقم بمونه و خوشبخت شیم: ...

قربانت❤️

ممنونم🌱

امیدوارم حاجت روا شید مهشیدخانوم و خوشبخت بشید😍❤️

بفرمایید عزیزم🌱

میگم گلم

من امروز ۶ تا تاپیک زدم نی نی سایت دیگه نمیزاره تاپیک بزنم

میشه یه تاپیکی بزنی ؟

بگی که

چرا موقع ورزش احساس سبکی سر و افتادگی فشار دارم حس میکنم میخام بیوفتم

از دیشب هم هست که سردرد دارم وسط سرم میزنه به گردنم.

موقع هایی هم که دراز میکشم یهو از جام بلند میشم احساس کوبیدن قلبمو توی سینم دارم با یه فشاری که توی سرم پر میشه

اکو نوار قلبمم هم سالمه

میتونه مشکل از چی باشه؟