2777
2789
عنوان

دستور کیک ساده

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 43 پست

چهار تا تخم‌مرغ به دمای محیط رسیده رو با ی پیمونه شکر و وانیل  خوووووب بزن تا کرم و کشدار بشه نصف لیوان روغن نصف لیوان شیر مخلوط کن و بعد دو لیوان آرد رو با بیکینگ پودر کم‌کم  بهش اضافه کن زیاد هم نزنی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت. امروز ۱ دی هست.پسرم ۳ تا دندون دیگه درآورده و خیلی بامزه تر شده😂بهش میگم بگو ماما میگه نه نه.میگم بگو بابا میگه نه نه.نمیدونم نه رو کی یادش داده؟😐🚶عوضش هر موقع خرابکاری میکنه میگه ماما😫

خب اندازه اش🧐

عکسه نمیاد ای خدا

۲ قاشق آرد

یک تخم مرغ

دو قاشق شکر

۲ قاشق شیر

۲ قاشق روغن

۱ قاشق پودر کاکائو.به جاش میشه نصف قاشق آرد ریخت

بکینگ پودر ۱ قاشق تا دوقاشق چ

یه کم وانیل

من تو پلوپز میپزم اینو

یک بار تو فر درست کردم روش خیلی برشته شد

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت. امروز ۱ دی هست.پسرم ۳ تا دندون دیگه درآورده و خیلی بامزه تر شده😂بهش میگم بگو ماما میگه نه نه.میگم بگو بابا میگه نه نه.نمیدونم نه رو کی یادش داده؟😐🚶عوضش هر موقع خرابکاری میکنه میگه ماما😫

۳تا تخم مرغ ،،،۱لیوان شکر،،۳ چهارم لیوان  روغن مایع،،یه لیوان سر خالی شیر یا ماست ،،،۲ لیوان ارد،،،،،در ضمن دستورت هرچی هست وقتی آرد میریزی خودت متوجه میشی باید یه کم بیشتر یا یه کم کمتر بریزی چون آرد ها باهم فرق میکنن

فرتو از قبل داغ میکنی یا اگر تو قابلمه میخوای درست کنی زیرشو روشن میکنی توی یه ظرف سه تا تخم مرغ که به دمای محیط رسیده رو با نوک قاشق وانیل و یه لیوان شکر میریزی توی یه ظرف بعد هم میزنی تا جایی که کش بیاد بعد از نصف لیوان کمتر روغن میریزی ۳۰ ثانیه دیگه هم می زنی بعد از اون یه لیوان آب ولرم میریزی اینجا اصلا دیگه هم نزن بعد سه لیوان آرد الک شده با یک قاشق بکینگ پودر رو توی چند مرحله بهش اضافه میکنی و با لیسک هم میزنی بعدش میریزی توی قالب میزاری توی فر یا قابلمه 

درخت ها به تبر ها اعتماد دارند چون فکر میکنند دسته ی تبرها از خودشان است :)

دو لیوان آرد الک شده

دو تا تخم مرغ

یک لیوان شیر یا آب یا آبمیوه

سه چهارم لیوان روغن مایع

یک لیوان شکر

وانیل و بکینگ پودر

اول تخم مرغ و شکر و حسابی هم بزنید بعد باقی مواد رو اضافه کنید و هم بزنید

شعله پخش کن رو یه ربع نیم ساعت زودتر بگذارید رو شعله تا گرم بشه 

قابلمه رو یه چند لحظه با در بسته دم کنی دار بذارید گرم بشه با روغن یه کم چربش کنید بعد کل مواد رو بریزید توش یه چند بار آروم بکوبید زمین تا حباب ایناش بره بعد بگذارید رو شعله پخش کن و زیرش رو کم کنید حدودا یک ساعت اینا طول می کشه تا آماده بشه ولی بعد از حداقل چهل دقیقه یه سر بهش بزنید تا یه وقت زیاد طلایی نشه

فرتو از قبل داغ میکنی یا اگر تو قابلمه میخوای درست کنی زیرشو روشن میکنی توی یه ظرف سه تا تخم مرغ که ...

بعد اگر شیر داری میتونی بجای یه لیوان آب شیر بریزی

درخت ها به تبر ها اعتماد دارند چون فکر میکنند دسته ی تبرها از خودشان است :)
بعنوان کسی که همین الان کیکش سوخت نظر نمیدم و منتظ م بقیه رسپی بدن

ای بابا حواست کجا بود

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
تو اسمون بود بخدا.‌بگو زن بوی سوختگیشو هم احساس نکردی اخه

ایشالا این دفعه عالی در بیاد عکسش رو بزار 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

مواد لازم چهار عدد تخم مرغ و یک لیوان شیر(بهتره نیم ساعت قبل بیرون از یخچال باشن تا به دمای مجیط برسن)  دو و نیم یا سه لیوان آرد (آرد و بمینگ پودر سه بار الک میکنیم تا ذرات ریز بشن و یکدست)  نصف لیوان روغن مایع  وانیل یه قاشق مربا  خوری_____ بکینگ پودر یه بسته(البته من خارجیش استفاذه میکنم ببین روش چه مقدار نوشته)  و سه چهارم لیوان شکر

*فر پانزده دقیقه باید گرمش کنیم 

*کف قالب با کره روغن مالیش میکنیم تا نچسبه و کمی آرد میزنیم

اول تخم مرغ ها زرده و سفیدشون جدا میکنیم و تو دوتا ظرف جدا میریزیم(این باعث میشه کیک خوب پف کنه)  بعدسفیده رو کمی همزن میزنیم بعدش وانیل میزنیم و با همزن هم میزنیم(توجه کن همزن باید در یک راستا هم بزنیم در یک جهت) سفیده رو چند دقیقه اونقد هم میزنیم تا سفید شبیع خامه بشه و پف کنه و کشیده بشع

بعدش زرده رو هم میزنیم بعد شکر اضافه میکنیم اونقد هم میزنیم (دو سه دقیه) تا مایع کرم رنگ بوجود بیاد بعد روغن اضتفه میکنیم یکم هم میزنیم بعدش شیر به اضافه یع قاشق خیلی کم گلاب اضافه کرده و کمی هم میزنیم بعدش آرذ در سع مرحله به مواد اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم بعد سفیدع رو اضافع میکنم و کمی هم میزنم تا یکدست بشه نباید زیاد هم زد که پفش بخوابه بعد میزیزیم تو قالب میزاریم تو فر

من مدت چهل دقیقه دمای 160-170تنظیم میکنم اول المنت پایین(بیست دقیقه اول اصلا در فر باز نمیکنم پفش میخوابه) بعد بیست دقیق چک میکنم تقریبا تو فر من المنت پایین یه سی دقیه یا سی و پنج ذقیه روشن میمونه بعدش المنت بالارو روشن میکنم میذازم ده دقیقه بالای کیک طلایی بشع

اگه دوست داشتی گردو بع آرد آغشته کن وقتی مواد میریزی بریزی وسطش

تو دفعه اول شاید خوب درنیاد ولی بعدا حسابی حرفه ای میشی

یه چند تا فیلم هم تو اینستا ببین تصاویر دستت بیاد

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم