مواد لازم چهار عدد تخم مرغ و یک لیوان شیر(بهتره نیم ساعت قبل بیرون از یخچال باشن تا به دمای مجیط برسن) دو و نیم یا سه لیوان آرد (آرد و بمینگ پودر سه بار الک میکنیم تا ذرات ریز بشن و یکدست) نصف لیوان روغن مایع وانیل یه قاشق مربا خوری_____ بکینگ پودر یه بسته(البته من خارجیش استفاذه میکنم ببین روش چه مقدار نوشته) و سه چهارم لیوان شکر
*فر پانزده دقیقه باید گرمش کنیم
*کف قالب با کره روغن مالیش میکنیم تا نچسبه و کمی آرد میزنیم
اول تخم مرغ ها زرده و سفیدشون جدا میکنیم و تو دوتا ظرف جدا میریزیم(این باعث میشه کیک خوب پف کنه) بعدسفیده رو کمی همزن میزنیم بعدش وانیل میزنیم و با همزن هم میزنیم(توجه کن همزن باید در یک راستا هم بزنیم در یک جهت) سفیده رو چند دقیقه اونقد هم میزنیم تا سفید شبیع خامه بشه و پف کنه و کشیده بشع
بعدش زرده رو هم میزنیم بعد شکر اضافه میکنیم اونقد هم میزنیم (دو سه دقیه) تا مایع کرم رنگ بوجود بیاد بعد روغن اضتفه میکنیم یکم هم میزنیم بعدش شیر به اضافه یع قاشق خیلی کم گلاب اضافه کرده و کمی هم میزنیم بعدش آرذ در سع مرحله به مواد اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم بعد سفیدع رو اضافع میکنم و کمی هم میزنم تا یکدست بشه نباید زیاد هم زد که پفش بخوابه بعد میزیزیم تو قالب میزاریم تو فر
من مدت چهل دقیقه دمای 160-170تنظیم میکنم اول المنت پایین(بیست دقیقه اول اصلا در فر باز نمیکنم پفش میخوابه) بعد بیست دقیق چک میکنم تقریبا تو فر من المنت پایین یه سی دقیه یا سی و پنج ذقیه روشن میمونه بعدش المنت بالارو روشن میکنم میذازم ده دقیقه بالای کیک طلایی بشع
اگه دوست داشتی گردو بع آرد آغشته کن وقتی مواد میریزی بریزی وسطش
تو دفعه اول شاید خوب درنیاد ولی بعدا حسابی حرفه ای میشی
یه چند تا فیلم هم تو اینستا ببین تصاویر دستت بیاد