2777
2789
عنوان

طلاهامو بفروشم خونه بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1287 بازدید | 104 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخه میگن طلا تا عید شش میلیونم رد میکنه ، ولی خونه میره تو رکود بهمن و اسفندتحلیلگرای اینستا آدمو هم ...

اره منم شنیدم تا عید به ۷ تومن هم میرسه. خونه فعلا تو رکود هست، یکی دو سال دیگه میگن دوباره رشد میکنه. 

درسته ، خودمون الان خونه‌ی عموم وسط شهر مستاجر هستیم ، میتونیم بشینیم تا هر موقع دلمون خواست ، مسکن ...

میتونی جایی دیگه بخری و اگر پولتون کمه بدین رهن کامل و خودت خونه عمو مستاجر باشی و اجاره بدی 

حداقل خیالت راحت هست که خونه داری و بعدا که پول رهن رو جمع کردی میتونی بری خونه خودت 

ما چند سال پیش این کار رو کردیم 

خونه خودمون دادیم رهن و خودمون جای دیگه مستاحر بودیم تا پول رهن رو جمع کردیم 

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

فقط میدونم الان وقت خرید خونست. خصوصا برای اونی ک مستاجره. فقط کاش مسکن مهرنبود

داخل شهرم میشه خرید منتهی خیلی قدیمی ، شما بودین مسکن مهر نوساز میخریدین یا خونه‌ی چند سال ساختی که بازسازی میخواد ولی تقریبا وسط شهره ؟

برا مسکن مهر نفروش ضضرره، چون عمرا رشدش به اندازه طلا نمیشه

خودمم به همین فکر میکنم دو دل میشم ، به نظرتون خونه‌ی قدیمی چند سال ساخت توی داخل شهرم ارزش نداره که بخوام بفروشم ؟