2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1546 بازدید | 84 پست
نمی‌دونم هر سری بحثمون میشه سر کار کردنش اونم دوست داره کار نکنه بخوابه خونه سر هر چی بحثمون میشه یه ...

عزیزم اگه دفعه اولش نبوده نشون میده ادمی هست که تعادل روانی نداره یه فکر اساسی بکن، توروخدا از چیزی نترس و به جوونیت رحم کن ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چیکار کنم دقیقا؟ نمی‌دونم باید چیکار کنم که دور نزنه مهریه رو

با این شماره حرف بزن مشاوره رایگان بهزیستی

۱۴۸۰

وکیل بگیر

از طریق سامانه مسیر میتونی مهریه تفقه جهیزیه اجرت المثل و ..... مطالبه کنی و بعد اقدام به طلاق

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...

توی عقد اینکارو میکنه توی زندگی کمربند درمیاره 

ازعقلت استفاده کن طلاق بگیر 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
عزیزم دلیل این زدن چی بود؟ چندسالتونه، مشکلتون چیه ؟ حتما حتما برید مشاوره ...ازالان جوری رفتار کن ک ...

دوست من ب حرف خاله ش ک دقیقا حرفهای شما رو زد گوش داد و بدبخت شد 

پسری ک توی نامزدی و عقد کتک میزنه بعد ازازدواج بدتر میکنه .

چطور شخصیتتون اجازه میده کسیکه کتک میزنه رو ب عنوان شریک قبول کنید چ خودتون چ دیگران .

من اگر دوسال پیش با دوستم ، دوست بودم ، جلوی ازدواجشو میگرقتم 

حالا ک بعد دوسال زندگی داره طلاق میگیره

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
دوست من ب حرف خاله ش ک دقیقا حرفهای شما رو زد گوش داد و بدبخت شد پسری ک توی نامزدی و عقد کتک میزنه ب ...

الان من کجای حرفم سوختن و ساختن بود ...من ک نوشتم اگه نیاز میبینی همه چی را تموم کن 😑 فقط کلمه طلاق به کار نبردم ک ترس و فکر طلاق سراغش نیاد 

دوست من ب حرف خاله ش ک دقیقا حرفهای شما رو زد گوش داد و بدبخت شد پسری ک توی نامزدی و عقد کتک میزنه ب ...

بهتره پیام های بعدی راهم بخونی ک گفتم از چیزی نترس و ب جوونیت رحم کن

منو می‌کشه هر سری منو میزنه تا دو هفته درد دارم تا خوب میشه دوباره شروع می‌کنه خسته شدم

غلط کرده بره مادر ابلهشو کتک بزنه مرتیکه