منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
فدای محبتت بشم.....🫂🫂🫂ننه جون اون درخت کریسمسونندازی دورا خیلی دوسش داشتم من🥰🥰🥰
دورتبگردم ننه🫂🫂 چشم فداتشم قابل تو رو نداره رو چشمام تقدیم میکنم
کمکی از من برمیاد بیتعارف میگم اگر فکرمیکنی میتونم اینجا واست پرس و جو کنم و....یا دارو و هرچی؟
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عزیزم🥺🥺 الهی بمیرم طفلکی بچه، الهی که بزودی لباس عافیت به تن کنه عزیزم
خدا نکنه فداتشم من فقط میتونم یه چیزی ازت بخوام؟بیماریه بچم توبروس اسکلروزیس هست اگر داخل آلمان خبری ازشون جلوگیری تکثیرغده داخل بدن شدبهم بگی چون منبع درمانش ازآلمان گفتن شروع میشه حتی داروی خوب شدن پوستش هم آلمانه💔....منوببخش حالتوخراب کردم قربونت برم🥺🥺🥺خوشحالم که بیادم بودی قشنگم💐💐💐
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا نکنه فداتشم من فقط میتونم یه چیزی ازت بخوام؟بیماریه بچم توبروس اسکلروزیس هست اگر داخل آلمان خبری ...
چشم رو چشمم حتماً پرس و جو میکنم واستون ببینم چی ب چیه و چطوریه
نه فداتشم این چه حرفیه، قربونت برم
من ازت کلی انرژی خوب گرفتم همیشه بیادت هستم
خدا نکنه فداتشم من فقط میتونم یه چیزی ازت بخوام؟بیماریه بچم توبروس اسکلروزیس هست اگر داخل آلمان خبری ...
اسم داروش چیه؟
عزیزدلمی قربونت برم، خوبی و مهربونی از خودته قربونت😍🫂🫂 این 1. اِوِرولیموس (Everolimus) نامهای تجاری: Afinitor، Votubia یا این 2. سیرولیموس (Sirolimus) نام تجاری: Rapamune
آره فوق تخصص غدد بهم گفت اصلا نمیتونه داروی خوراکی مصرف کنه اورولیموس رومنع کردبراش نمونه موضعی فقط ...
اگر بتونی از دکترش اسم داروش و بپرسی، دارویی که جواب میده، من عید میام ایران واست میارم دارو رو
الهی قربونت برم من خیلی ممنونم ازت چشم حتماپیگیرهستم فعلا که لج کرده میگه ناعلاجه هرچی التماس کردم گ ...
چشمات پرنور، امیدت ب خدا باشه همه چیدرست میشه فداتشم🫂🫂 فدای محبتت بشم قربونت برم
عزیزدلمی فدای محبتت بشم من که کاری نکردم واست، ولی اگر قابل بدونی و بگی رو چشمام انجام میدم بهت قول میدم🌺 بهترین ها نصیب دلت باشه مهربونم... مرسی عزیزم🙏🙏