2777
2789
عنوان

اوف ناهار اردک خوردمم دلم سنگینه

| مشاهده متن کامل بحث + 25200 بازدید | 407 پست
اصلا همه اشپزن‌ تو مازندران دستپختشون‌ حرف ندارهمخصوصا دست‌پخت مامانم و خاله بزرگم‌حالا مامانم ک خود ...

به قران دل مارو اب انداختی خوب😂

من الانم شمال هستم یدفه میام ناهار خونتون😅

حرف دل در دل بماند بهتر است....

نخاله رو از رو تو اسم گذاشتن🤣🤌🏻 یاد بگیر یدفعه نپری وسط، وقتی ریپلای میکنی مطمئن باش جواب میگیریو ...

خواهر گلم میشه تمام کنی این بحث و جدال های بی نتیجه رو؟ عزیزم شما از همون اول با شمشیر اومدی تو تاپیکک تموم کن خواهش میکنمم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

احمق

وجودته

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

الاشته اره

ما رفته بودیم کربلا

اونجا رفتیم درمونگاه

گفتیم سوادکوهی هستیم 

همه ی جور خاصی میگفتن عه سوادکوه؟؟؟ هم ولایتی‌ .... هستین

گفتیم بله با افتخار

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

نخاله رو از رو تو اسم گذاشتن🤣🤌🏻 یاد بگیر یدفعه نپری وسط، وقتی ریپلای میکنی مطمئن باش جواب میگیریو ...

آقا ول بکن ده کش نده صلوات بفرستتتت

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
بلههههه ایته رشتی خالصصصص و بلااا😂😂😂😂

ای خدااا عاشق گویش و لهجتونم‌ ینی

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

ما رفته بودیم کربلااونجا رفتیم درمونگاهگفتیم سوادکوهی هستیم همه ی جور خاصی میگفتن عه سوادکوه؟؟؟ هم و ...

تا اونجا ام آوازتون رفتتتت😂😂😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
به قران دل مارو اب انداختی خوب😂من الانم شمال هستم یدفه میام ناهار خونتون😅

بیا عزیزممم قدمت رو چشم جان دل

کجای شمالی؟

اتفاقا ناهار اسفناج پلو داشتیم با ماست چکیده و...

ای خدااا عاشق گویش و لهجتونم‌ ینی

تی جانه بیمیرم امان خودمانم از امی گویش و لحجه تعجب کونیم😂😂😂😂😂😂😂

خواهر گلم میشه تمام کنی این بحث و جدال های بی نتیجه رو؟ عزیزم شما از همون اول با شمشیر اومدی تو تاپی ...

عزیزم من کاریش ندارم این اول شروع کرد منم ادمی نیستم که همچین ادمایی رو بی جواب بذارم

اونی که باید تمومش کنه کسی دیگس

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!