2777
2789
عنوان

فرزند خونده خالم اینا🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 37 پست
راست میگنمگه خیار گوجه ست اضافه اومده یکیشو داده به برادرش

کی گفته اضافه اس؟حتی بیشتر از بچه های دیگه اشون بهش محبت میکنن

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁⁦💁🏻‍♀️⁩تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀

منم فرزندخونده دارم

روز اول که دیدمش فکرشم نمی کردم اینجوری برا تو قلبم و مثل مادر نگرانش باشم

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه میدونه پدر مادر واقعیش کین؟

نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁⁦💁🏻‍♀️⁩تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀

ای بابا خب چقدر بچه

تو منطقه ما بچه زیاد میارن 

این دختر که به خاله ام اینا دادن بچه چهارم خانواده بوده دلیل اینکه دادن اضافی بودن نیس تو منطقه ما ۶ ۷ تا بچه میارن🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم فرزندخونده دارمروز اول که دیدمش فکرشم نمی کردم اینجوری برا تو قلبم و مثل مادر نگرانش باشم

عزیزم 

چند سالشه؟چند سالش بود آوردینش پیش خودتون؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم چند سالشه؟چند سالش بود آوردینش پیش خودتون؟

۶ سالشه 

ما نیاوردیمش من اومدم پیش پسرم و پدرش🫠 مادرش توی یک سالگیش فوت کرده و من بعدش اومدم توی زندگیشون

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

۶ سالشه ما نیاوردیمش من اومدم پیش پسرم و پدرش🫠 مادرش توی یک سالگیش فوت کرده و من بعدش اومدم توی زند ...

عزیزم امیدوارم زندگی خوبی داشته باشین در کنار هم🥹

1
5
10
15
20
25
30
35
40