2777
2789
عنوان

فرزند خونده خالم اینا🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 37 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون بچه خودش پدر و مادر داره حی و حاضر!!! نیازی به محبت کسی نداره.....بیشتر باید نگران روحش باشین که خونوادشون بچه اضای رو دادن به برادرش.....واقعا چقدر زندگی یک بچه رو به شوخی گرفتن....لیاقت پدر و مادر شدن نداشتند...

وااای چطوری قبول کردن آخه!!! یعنی بچه ی برادرش و داره بزرگ می‌کنه ؟ به نظر من خیلی بده🥺یجوریه...

خب برادرش خودش داده پیش ما صمیمیت زیاده برادر برای برادر جون میده الان برای این دختر شوهر خاله ام و خاله ام کم نمیزارن که هیچ از خونه پدر و مادرش هم بهش بیشتر محبت و توجه میکنن جونشونه این بچه از اتاق خواب پر اسباب بازی و وسیله گرفته تا گردش و مسافرت این ور اون ور 🥺

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁⁦💁🏻‍♀️⁩تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀

اخییی ینی برادر شوهرش دیگ بچه نداشت؟همین یکی بود

چرا داره ۳ تا پسر دوتا دختر دیگه داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁⁦💁🏻‍♀️⁩تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀

خب برادرش خودش داده پیش ما صمیمیت زیاده برادر برای برادر جون میده الان برای این دختر شوهر خاله ام و ...

برادر برای برادر جون میده چیه دیگه.....عزیزم داری راجع به معامله یک انسان حرف میزنی ها!!!1

انسانه عروسک که نیست نخواستن بدن به یکی دیگه

کی گفته نخواستن؟ والا از بچه های دیگه بیشتر بهش محبت میکنن این بچه انقدر باهاشون راحته که با وجود اینکه اونا رو عمو و زن عمو میدونه و دوست نداره خونه دیگران بمونه یا پارک بره ولی حاضره باهاشون گردش بره یا بره خونشون تنهایی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره وقتی ام این همه شباهت به مادر واقعیش داشته باشه هیچوقت پنهان نمیشع

ما مورد این مدلی داشتیم تازه غریبه بود یه دخترشون رو دادن به دختر خاله ام....سالها گذشت و اومدن گفتن بچمون رو بدین...دختره گفت من نمیرم....چون شما منو معامله کردین ...من و احساسمو ناددیه گرتین مگر من شی بودم یا اسباب بازی؟

حتی پدر و مادر دومش گفتن اگر میخوای برو ازادی بری دنبال خونوادت

دختره گفت اصلا پدر و مادر من شما دوتایین

چقدر پدر واقعی و مادرش .....!! چی بگم اون بچه بزرگ بشه دیگه سمتشون نمیره ...پدرش باید یه طور دیگه به ...

تو منطقه ما صمیمیت خیلی زیاده رفت و آمد زیاده برادر برای برادر جونشو میده

1
5
10
15
20
25
30
35
40