2777
2789

دوست دارم تاپیکو تا اخر بخونین بعد نظرتونو محترمانه بگین🤍

یکی که باهاتون خوش رفتاره و از اعضای خونوادتونه

اما به دلیل اینکه یه حالتی تازه به دوران رسیدس و تازه داره روزای خوب زندگیشو تجربه میکنه و دوست داره همه چیو به شما نشون بده بگه فلان چیزو خریدم فلان جا رفتم فلان چیزو خوردم

من اولایل فک میکردم ذوق داره و باهاش ذوق میکردم و خوشحال بودم داره روزای خوبی رو تجربه میکنه غبطه نمیخوردم حسادتم نمیکردم و به روشم نمیاوردم که خودم مثلا فلان چیزو که الان خریده سال ها پیش داشتم فلان جایی که الان رفته من سالها پیش رفتم و برام عادیه

تا اینکه از یه جایی به بعد شروع کرد به تخریبم 

مثلا مدل گوشی من با وجود اینکه از مال ایشن خیلی بهتره میومد میگفت من گوشیم خیلی بهتره این گوشی که داری اینطوریه و فلانه و...

یا مثلا میگفتم فلان کافه خیلی فضاش باحاله میگفت اه کی میره اونجا من فلان جا میرم خیلی بهتره خیلی قشنگتره و...

اوایل باهاش همراه میشدم که عه چه باخالا از تجربت استفاده میکنم و...اما الان رسما داره تخریب میکنه تا تجربیات خودش و خودشو بالاتر بدونه و نمیدونم وقتی داره تخریب میکنه یا نامحسوس پز میده چه عکس‌العملی نشون بدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره