2777
2789
عنوان

مادرش میخواد بچمو ازم بگیره😭

914 بازدید | 72 پست

سلام خانم ها 

من خودم بچه ای ندارم و تقریبا یک سال و نیمه ازدواج کردم

همسرم طلاق گرفته بود و یک بچه دو ساله داشت که خود مادر نپذیرفته بودش و وقت طلاق داده بودنش به باباش

من قبولش کردم بخدا روی چشمام گذاشتمش😭

خودم خوابوندمش ، خودم سیرش کردم ، بردمش تفریح ، براش قصه گفتم ، بهش حرف زدن یاد دادم .‌‌..

یک لحظه هم حس نکردم بچه شوهرمه فقط 

مادرش یک بار هم ازش خبر نگرفت ، رفته بود ترکیه حتی زنک هم نزد 

حالا تعطیلات کریسمس اومده بود ایران اومد بچه رو دید یک روز

بخدا روح از تنم رفت وقتی می‌دیدم دو ساعت یکی دیگه بچمو بغلش کرده و براش مادری میکنه .

حالا امروز به شوهرم گفته بچرو میخواد😭

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

به شوهرم گفتم نمیتونم 

گفتم بخدا اگر قلبمو بخواد راحت تر میتونم در بیاری بدم بهش😭

ولی این بچه همه حونمه 

نیمتونم دم بره😭😭

همه وجودم داره می لرزه همینطور که تایپ میکنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما هرچقدم براش زحمت کشیده باشی باید اینو قبول کنی ک مادرش یکی دیگس😥

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

حق میدم بهتا اما خب اونم از لحاظ قانون حق داره که بخواد بچرو به این نگاه نمیکنن که تو زحمتشو کشید قانون میگه این مادر بیولوژی شه بزار همسرت حل کنه قضیرو

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت

تا باباش اجازه نده نمیتونه.

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
خوب انشالله خودت زایمان میکنی و جاش پر میشه ناراحت نباش

نیمتونم 😭 هیچکس برام این بچه نمیشه چطور جاشو با کسی پر کنم من خودشو دوست دارم خودشو می‌خوام😭