2777
2789

دختر عموم همیشه خواهرمو تحقیر  و اذیت میکنه آخرشم همه کاسه کوزه ها سر خواهرم میشکنه عروسیش نزدیکه متاستفانه بابام اجازه نمیده خواهرم بره ارایشگاه پارسالم که من با پول خودم بردمش کلی بذ و بیراه گفت تا تالار که شبیه زنای خیابونی شدید جفتتون! بعد الان دختر عموم پیام داده آبجیم لباس درست حسابی بگیر برا عروسی من ارایشگاه ام برو با وقاحت تمام  هستید بقیشم بگم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون میدونه وضع مالی خانواده ی من الان خوب نیست  پدرم یه مقدار بدهی بالا اورده همش خواهرمو تحقیر میکنه و تیکه متلک میندازه سر ریخت تون شبیه قارنشیناست به خواهرم پیام داده با ریخت عهد قجرتون نیایید عروسی من من آبروم میره  و اینا و...پارسال عروسی عمم اصلا خواهر بذ بخت منو تحویل نگرفتن و خواهرم موند گوش دیوار طفلی عکس گرفتنی گفتن گوشی خودتو بیار عکس بگیریم با اینکه می‌دونستن اون گوشی نداره  منم جوش آوردم محترمانه گقتم خواهرم گوشی نداره گفتن گوشی ما ام جا نداره درحالی که با عمم همش عکس مینداختن یه زن عموم دارم عکس میندازیم میگه من عکس ندارم نمیرسه تهش😐😐😐یا ام همیشه میگه پاک شد 

پریروز خواهرم رفته بود دنبال کار که برگشتنی دختر عموم جلو نامزدش  بدون سلام گفته  به خواهرم برا عروسی من همتون برید ارایشگاه شیک بیایید بعد خواهرم اومده حرف بزنه پسره رفته بالا دختر عموم گفته شبیه  عتیقه های عقب مونده 500سال قبل پا نشید بیایید سر ریختتونو درست کنید قیافه که ندارید ریختتونو درست کنید لاقل شبیه خنگا آبروی منو جلو تایفم نبرید 

خواهرمم گفته باشه بعد دختر عموم با پرویی گفته انگار از کاسه اش در اومدی برو یه دست لباسم بگیر تو همه عروسی ها سر وضعشون شبیه قوم عجوج مجوجه  خواهرمم گریه کنون اومد خونه  همه چی رو به ما گفت من اعصابم خورد شد ورداشتم همون شب بردم لباس فروشی براش لباس گرفتم شانسش ام خوب بود یه لباس قشنگ افتاد اومدیم خونه دیدیم عمم زنگ زده خونه ی ما به مامانم گفته سارا اصلا عروسی من رنگ و رو نداشت 

عزیزم اگر امکانش هست براتون تو و خواهرت عروسی نرید، بعد هم الکی بهانه بیارین بگین سرماخورده بودیم، این دخترعمو و کلا هرکسی که درکتون نمیکنه رو تا اطلاع ثانوی بلاک کنید و محل نذارین