2777
2789
عنوان

بیایید این رفتار دختر عموی فتنه من

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 26 پست

وردار ببرش ارایشگاه دختره جوونه حیفشع همه همش از شما میگن و اینکه چرا عروسی ها اونطوری می‌آیید 

واقعا چرا نمیبریشون ارایشگاه 

مامانمم چیزی نگفته ازون ور دختر عموم باز به آبجیم پیام داده سر ریختتونو درست کنید و کلی دری وری و حرف بد زده نمیدونم واقعا چیکار کنم اومدم بابابام حرف زدم میگه هر وقت ننتون رفت ارایشگاه خواهرتم میره  تو خودت هرکاری دوس داری بکن پول خودته به من مربوط نیس  مامانمم میگه شرایط خوب نیست بابات زیر بدهیه منم اعصابم واقعا خورد شد رفتم برا مامانمم یه لباس گرفتم کل حقوقمو دادم برا اون و خودم لباس گرفتم گفتم دهن دختر عمومو ببندم. ولی پول برام نمونده که ببرمتون ارایشگاه فقط یکم مونده برا ارایشگاه خودم نمیدونم چیکار کنم دختر عموم دائما به  خواهرم پیام میده و اذیتش میکنه نمیدونم چه بگم خواهرم بگه این دختره دهنش بسته شه عروسیش ام نریم میگن حسودیشون شد نیومدن

تاپیکتون اگه راست باشه عجیب شمایید که اصرار دارید با همچین آدم های سمی رفت و آمد کنید

چی کار کنیم نریم دختر عموم میگه از حسودیشون ه عقدش نرفتیم من و خواهرم به همه گفت ترشیده ها حسودیشون شده نیومدن و کلی حرف در آورده بود پشتمون من واقعا نمیدونم چه کنم اینم بگم که من با تیر تایم بابام در حد سلام خداحافظی ام زیاد محل نمیدم بهشون چون عمه و دختر عموم و زن عموم میشینن دائم پشتمون حرف میزنن تو رومون ام میگن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نرید عروسی تا بابات بفهمه.بگو دوره اون روزا گذشته نمیشه که رنگ زرد بریم عروسی آبرومون بره

جشن عقدش این کارو کردیم بابام خودش رفت  و گفت هر جور خودتون سلاحتونه من اجباری ندارم شرایط همینه

چی کار کنیم نریم دختر عموم میگه از حسودیشون ه عقدش نرفتیم من و خواهرم به همه گفت ترشیده ها حسودیشون ...

برات مهمه 

نگو مهم نیست 

خب بگه ... فکر می‌کنی عالم و آدم نمی‌فهمن ایشون مشکل داره نه شما ؟!

هر وقت آدم های سمی رو ب طور کامل از زندگیت حذف کردی و دونستی از پس کلامشون بربیای اون موقع قهرمان زندگیت هستی 

نه با باج دادن به هر نحوی 

شما داری بهشون باج میدی عزیزم ... شما داری اجازه میدید هر کسی ب شما و خواهرتون توهین کنه ... چرا ؟

شخصیت شما خیلی بالاتر از این حرفهاس ..‌

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
برات مهمه نگو مهم نیست خب بگه ... فکر می‌کنی عالم و آدم نمی‌فهمن ایشون مشکل داره نه شما ؟!هر وقت آدم ...

عزیزم مامانم ام میگه اونا راست میگن من همین حرفای شمارو بهش زدم میگه همه عمه و زن عمو و دختر عموت اشتباه می‌کنند و ما درست میگیم؟ 

چون مجبوریم بخدا منم حالم از رفتار کردارشان بهم میخوره

بیخودی لباس خریدی ، همون پولو میرفتید یه سفر یه روزه 

میگن حسودیشون شد و ترشیده و فلان

خب بگن

به 💩 خواهرت که هرچی بگن

وای باورم نمیشه فامیل اینقدر بیشعور و بی درک 

عزیزم مامانم ام میگه اونا راست میگن من همین حرفای شمارو بهش زدم میگه همه عمه و زن عمو و دختر عموت اش ...

متوجه نشدم 

یعنی حرف کی حق هست ؟

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

دقیقا مثل زن عموی من با تفاوت اینکه زن عموی من همیشه پشت خانواده فتنه و دسیسه میکنه و تو رو همه رو خر میکنه

حساب کاربری واگذار شده🌼مادر نیستم اما زمانه مادرانه مهربانی به من آموخت ،با چشم هایی تا صبح بیدار تو را تیمار گرم تو تب کنی من وجب به وجب مراقب پیشانی و دل کوچکت باشم ❤از خون نمیترسم ولی سرخی را برخلاف همه ی عاشق های رمانتیک کوچه و بازار شهرت دوست ندارم ❤بی اعتنا به سکه های آخر ماه با جان و دل تا جان دارم بی اعتراض پرستار دل پر درد توم ❤