2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 171606 بازدید | 1216 پست

ولی جدی اگر میدونستی  سوپ دارن  قبل اینک بری یچیزی میخوردی، من خودم خونه مادرشوهر دعوت باشم شام، حتی برنج و خورشت، 

خونه یه جیزی میخورم میرم ک سر سفره ولع نداشته باشم خوب نیست 

شیرازی ام😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اینی نه میگم نه مثل بقیه خانوما از رو حرص باشه هاا، واقعا دارم میگم، این دفعه گذشت ، اعصاب خو ...

من ریزم جلوی شوهرم،قبلا چندبار وقتی کتکم زده منم زدم منو زیر پاهاش گذاشته زده،من واقعا زورم بهش نمیرسه

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚
می بینی همجنس وحشیتو

گناه یک نفر رو به پای بقیه نمینویسند...اگه اینطوری باشه من میتونم کلی زن عوضی و بدکار و بدجنس رو بهتون نشون بدم...بعدم تازه شاید بنده خدا فقط اینبارو اشتباه کرده...ینی زن ها اشتباه آزار رسان هیج وقت نمیکنند

..

به نظرمن اکثر مشکلات در روابط بین زن و مرد به خاطر عدم شناخت متقابله...معمولا از بچگی دخترها و پسرهارو انقدری همه جا از هم جدا میکنند، که هیچ وقت فرصت شناخت و درک درست از روحیات هم رو پیدا نمیکنند...

برا چی وقتی مادر شوهرت شام درست حسابی نداشت رفتی اونجا ارزش بزار برا خودت تا دعوتت نکردن وتدارک نداش ...

بابا توی خونه مادرِ خودمون یا مادرِ شوهرمون یا هر کسی ممکنه یه غذایی باشه که سیرمون نکنه،بیایم خونه بخایم دوباره غذا بخوریم باید کتکم بخوریم؟دیگه رفته اونجا دیده سوپ دارن بایدپاشه بره؟حالا اینجوری شوهره باز کتکش نمیزد؟هر چند که واقعا هم حرکتِ زشتیه سر سفره پاشی بری.

شوهرِ مریضش دنبال بهونه بوده که چاقیشو به رخش بکشه.به هر نحوی این کارو میکرد.معلومه توی دلش عقده بوده پاشده زده مرتیکه الاغ

خدای مهربونم سیپورت
میگم دیشب هم تاپیک زدی که دعوات شده و کتک زده.....چه خبره

اره دقیقا

دیشب بگم دهنت باز میمونه،چون باهام بحث کزد منم  در ماشینو محکم بستم اومد کتکم زد

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚