2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از این پسر دوری کن

پیرهنی که تنمه الان چه رنگیه

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
گفتم که انسانی😌یه شغل خوب و رسمی پیدا میکنی و با یه آدم رسمی هم ازدواج میکنی نه اونی که الان بهش فک ...

میشه منو بگی

بنظرت با کسی وارد رابطه میشم ؟کی ؟کجا آشنا میشم باهاش 

هرچی حس میکنی دربارم بگو

مرسی عزیزم اختلاف سنیمون چقدره ؟ چطور اشنا میشیم و زمانش کی هست ؟

اختلاف سنیتون زیاد نیست 

از طریق یک اشنای مشترک احتمالا توی یک جشن که احتمالا عروسی هست خانواده ها آشنا میشن و اول خانوادش شمارو میپسنده

برگشت به آزادی🕊

گفتم که انسانی😌یه شغل خوب و رسمی پیدا میکنی و با یه آدم رسمی هم ازدواج میکنی نه اونی که الان بهش فک ...

حس رلم بهم چیه 

چقد جدیه درموردم ؟

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
اختلاف سنیتون زیاد نیست از طریق یک اشنای مشترک احتمالا توی یک جشن که احتمالا عروسی هست خانواده ها آش ...

میشه منو بگی

بنظرت با کسی وارد رابطه میشم ؟کی ؟کجا آشنا میشم باهاش 

هرچی حس میکنی دربارم بگو

👩‍🦯👩‍🦯دوری کردمممم راحت شدمعشقم هرچییی ازش میدونی بگو

دنبال رابطه جنسی هست زیاد 

تا الان هم دوست دختر زیاد داشته از اون عددی که بهت گفته بیشتره 

با دوستاش میره دور دور دنبال دختر بازی 

ماشین داره؟۴۰۵?

اهل مشروب خوردن هست 

برگشت به آزادی🕊

عوم پسره متوسطه قیافه و هیکلش شغل دولتی داره در آینده پیشرفت زیادی میکنه شاید به شهرداری مربوطه شغلش

تورو خدا جواب منم بدید لطفا ممنون میشم

حستون درباره من چیه؟

خصوصیات ظاهری م هم بگین لطفا تورو خدا

میشه منو بگیبنظرت با کسی وارد رابطه میشم ؟کی ؟کجا آشنا میشم باهاش هرچی حس میکنی دربارم بگو

اره 

از طریق دوستای مشترکت روت کراش میزنه 

ولی جدی نگیرش  تا تابستون رل میزنی 

برگشت به آزادی🕊

دوست داره ولی جدی نیست

چرا جدی نیس 

بنظرت متعهده بهم ؟