2777
2789
عنوان

بچه ها شات پیاممو میزارم بنطرتون خیلی زیاده روی کردم با نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4308 بازدید | 177 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا ۲۸ سالته عزیزم؟فکر کردم نهایتا ۲۰ باشی که اینجوری رفتار کردیلطفا به خودت بیا تا زندگیتو خراب ن ...

28 سالمه ولی همش درگیر درس و کار بودم با اینکه 10 ساله با نامزدم دوستم ولی تقریبا سواد عاطفیم خیلی ضعیفه خودمم قبول دارم

سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝

آره کارت زیاده روی که نه کارت اشتباهه محضهدقیقا الان میره همون کاریو میکنه ازش میترسی تا الان حتی فک ...

وای نه🥲🥲🥲🥲🥲

این خیانتو ول کنید...چرا جدی همه میگن بهم اینو🧑‍🦯‍➡️تو دانشگاهممم میگننن حتی

خب چون براساس سنت رفتار نمیکنی هیجانی تصمیم میگیری به شوخی نگیرا عواقب بدی داره 

الان پسره با خودش گفته ببین خودش چه غلطی داره میکنه که به منم شک کرده فکر کرده مثل خودشم 

الان عذرخواهی کنم سریع فکر میکنه دو قطبیم که🧑‍🦯‍➡️

از این قضیه به نفع خودت میتونی استفاده کنی
یه حرف محبت امیز ازش درست کنی بدی بهش نه تنها این قضیه جم میشه نزدیک ترم میشید
بهش میگی که عشقم (شرمنده :/) من بهت اعتماد دارم ی چالش بود که گفته بودن از عشقاتون که بهشون خیلی اعتماد دارید یهویی بخواید همون لحظه کد ورود به امانتشونو بهتون بدن اگه بلافاصله دادن که هیچی اگه ندادن و دیر دادن بدونین ی چیزی هست :) ولی من میدونستم میدی :) تهشم بگو خیلی دوست دارم از این حرفا که خودت بهتر بلدی:/ جمش کن فقط ریده میشه توش وگرنه

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

خب چون براساس سنت رفتار نمیکنی هیجانی تصمیم میگیری به شوخی نگیرا عواقب بدی داره الان پسره با خودش گف ...

وای جدی ممکنه اینشکلی فکر کنه🧑‍🦯‍➡️

از این قضیه به نفع خودت میتونی استفاده کنی یه حرف محبت امیز ازش درست کنی بدی بهش نه تنها این قضیه جم ...

وای باشههههه