2777
2789
عنوان

بچه ها شات پیاممو میزارم بنطرتون خیلی زیاده روی کردم با نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4316 بازدید | 177 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه باهات سر سنگین نشد قهر نکرد ولش کن معذرت خواهی نکن بد عادت میشه

نه معذرت خواهی نمیکنه که گفتم جو رو به نفعخودش کنه با عشقو علاقم باهاش حرف بزنه بگه چالش بود و من بهت اعتماد دارمو عاشقتم و ... بگه چالش بود دیگه عذرخواهیم نیاز نیس

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

حتی منی ک غریبه ام از این شکل برخورد بدم اومد بیچاره همسر آینده .کمی مهارت ارتباط و اعتماد بخون این کارا و بچه بازیا چیه فقط تبر ب ریشه رابطه تون می‌زنید .ب خاطر خودت میگم آینده خوشی نداره این رابطه اگر با همین شدت پیش بری 

یا خیرالحافظین افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد 
از این قضیه به نفع خودت میتونی استفاده کنی یه حرف محبت امیز ازش درست کنی بدی بهش نه تنها این قضیه جم ...

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_20250102_152451_telegram_tgcz.jpg

انجام دادم جدی😂🧑‍🦯‍➡️

سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_20250102_144551_telegram_4el.jpg

😂😂بگو که شوخی کردی باهاش

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بابا همین بهش حمله ور شدی بیچاررو

خب مغذرت خواهی کردم🧑‍🦯‍➡️الان هم تو اکانتشم هم گفتم بهش چالش بود🤝قدرت

سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝