2777
2789

من یادمه بچه که بودم پدر و مادرم هر روز دعوا میکردن 

منم همش فکر میکردم مادرم بی گناه مظلومه 

ولی الان دیدم نسبت به مادرم عوض شده مادرم اصلا زنانگی بلد نیست 

حتی یه اصلاح ساده نمیکنه 

نه به اندامش نه به صورتش اصلا نمیرسه 

و حتی با بابام هم رابطه نداره 

ولی خوب غذای خوشمزه درست میکنه یا چه میدونم خونه رو همیشه مرتب میکنه نمیگم اینا بده ولی مرد در درجه اول زن زیبا میخواد که زنانگی داشته باشه 

روم نمیشه مستقیم به مامانم بفهمونم 

ولی چندین بار غیر مستقیم گفتم که اصلاح نکنی بابام حق داره بره زن بگیره ولی اصلا اهمیت نمیده  

الانم دعوا میکنن من میرم تو اتاق در رو میبندم به من چه 

من چرا اعصاب خوردم رو خورد کنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما نمیتونی خودت ببریش آرایشگاه بهش برسی؟شاید بدمیدونه ینی بعضی خانوما انقد ک انجام ندادن خجالت میکشن

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

اگه برگردم به سالهای خیلی دورتودعوای پدرومادرم دخالت نمیکردم خدافقط منوببخشه چقدرطرف ماررموگرفتم روپدرم وایسادم الان میبینم نه جفتشون مقصرند.......

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏

تو چه میدونی چخبره تو رابطشون 

من همیشه طرف مادرمو میگرفتم 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..