2777
2789
عنوان

بچه ها شات پیاممو میزارم بنطرتون خیلی زیاده روی کردم با نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4384 بازدید | 177 پست
اره زیاد میپرم بهش البته🧑‍🦯‍➡️

تو روابط طولانی دیگه با اخلاقات اشناست فکر نکنم ناراحت شه .البته سعی کن زباد حساس نباشی.اابته همین حساسیتتم از دوست داشتن زیاده ها منم اینطوری بودم ولی کم کم از بین رفت حساسیتم

تو روابط طولانی دیگه با اخلاقات اشناست فکر نکنم ناراحت شه .البته سعی کن زباد حساس نباشی.اابته همین ح ...

اره دقیقاا چون دوستش دارم بهش گیر میدم دیگه🧑‍🦯‍➡️

سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

[QUOTE=366728705]اره گفتم خوب جمع شد؟

براش بنویس میگم چالش بود خب🤣
میگه نفهمیدم🤦‍♀️😂
اره عالی گفتی ولی یه کار کن بفهمه😂
قدرشم بدون

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

بیخیال حرفای بقیه شو کاریه که شد توعم که جمعش کردی اونم که دوست داره همه چیم که عالیه برو کیف کن اهمیت نده به وایبای منفی ام
خوشبخت بشی بوس🥺🤍

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

چرا رصد کردن پیاما بی شخصیتیه🧑‍🦯‍➡️

بی شخصیتی نیست بی احترامی به طرف مقابلته بی اعتماده به طرف مقابلته من اگه به جای نامزدت همین الان بهم میزدم کسی الان بهم اعتماد نداره درایندهم نداره

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

[QUOTE=366728705]اره گفتم خوب جمع شد؟براش بنویس میگم چالش بود خب🤣میگه نفهمیدم🤦‍♀️😂اره عالی گفتی و ...

الان باهام فهر کرده😭😭😂

من تا الان حتی گوشی پارتنرم رو هم چک نکردم خیلی پرتم یعنی؟و عزیزم بنظرم شما هم خیلی زیاده روی کردی . ...

نه درستشم همینه🧑‍🦯‍➡️

من تا الان حتی گوشی پارتنرم رو هم چک نکردم خیلی پرتم یعنی؟و عزیزم بنظرم شما هم خیلی زیاده روی کردی . ...

منظورم البته اینه که درستش کار شماست😂❤️

بیخیال حرفای بقیه شو کاریه که شد توعم که جمعش کردی اونم که دوست داره همه چیم که عالیه برو کیف کن اهم ...

چشم مرسییی و مرسی ازپیشنهادت😂❤️❤️❤️

بی شخصیتی نیست بی احترامی به طرف مقابلته بی اعتماده به طرف مقابلته من اگه به جای نامزدت همین الان به ...

بله درسته🙏🏻❤️