2777
2789
عنوان

شوهری که حتی حالت نمیپرسه

190 بازدید | 18 پست

من چهار روزه اومدم خونه پدرم ... حتی نکرده یه پیام بده که حالم خوبه یا نه ... من به درک حال بچشم نپرسیده ... بعد من فقط حمالی خودش و مادرش میکنم . بعد لباسامم پدرم اینا برام میخرن... تازه مادرش در اومده میگه پسرم شانس نیاورد... نمیدونم آبرم انتخاب کنم بمونم یا آرامشم انتخاب کنم و جدا شم. شما باشید چیکار میکنید؟ 

برا قهر رفتی یا مهمونی

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهمونی ... پدرم حالش خوب نبود اومدم پیش پدرم

انسالله حالش زودتر خوب بشه عزیزم بنظرم خودت زنگ بزن یه خبر بگیر

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
خب اخلاقیشه که حتی بچشم نمیپرسه بعضیا سردن.. بشین زندگیتو بکن .مادرشم همیشه موندنی نیست

پس چرا مادرش و پدرش میرن مسافرت هر یک ساعت یکبار باهاشون تماس میگیره؟ 

تصمیم خیلی بزرگیه واقعاولی‌خوب مشکل دوتاییتون چیه؟چرا همچین رفتاری داره؟اختلاف دارین یا مدلشه؟

فقط برای من این مدلیه ‌.. وگرنه برا پدر و مادرش اینطوری نیست ... میگه تو باید تو خونه پدرم بمونی و با اینا زندگی کنی ... من از خانوادم جدا نمیشم ... دلت خواست قبول کن .. نخواست هم وسایلت جمع کن برو خونه بابات