2777
2789
عنوان

مامانم حتی به ساعت خوابمم گیر میده

169 بازدید | 10 پست

۱۷ سالمه ولی همش راجب همه چیزم کار داره

الان همه دوستام دیگه حداقل ساعت خوبابشون به اختیار خودشونه ولی من چی 

الان اعصابمو خورد کرده بگیز بخواب دیگه چقد بی انضباتی فلانی

ینی اختیار هیچی ندارم

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ هنوز تو بغلت منو جا میدی...

همون‌دوستات‌نیستی تو خونشون و ببینی

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینو بزرگتر بشی متوجه میشی میگی‌خق با مامانم بود

منظورم فقط ب این موضوعت نبود

هنوز کوشولویی‌روحیت شکنندس

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

خب راست میگه خیلیم راست میگه. بیشتر بیماری های جسمی و روحی از همین عدم تنظیم خوابه

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتونhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/15071990/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?postId=363341396برای درمان افسردگیتون اینو بخونید.https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1  کارهای بدی که دیگران در حقتون میکنن رو به دیگران نگید، چون اونها هم یاد میگیرن باهاتون همونطوری رفتار کنن.

خب راس میگه شب بیداری اصن خوب نیس. حالا ب هر دلیلی واسه امتحان یا هرچی ارزششو نداره

ساعت خواب باید منظم باشه من هردکتری میرم اینو بهم میگن. کیفت خواب کیفیت زندگی رو تعیین میکنه.

من الان میبینم ک چه ضربه هایی ب خودم زدم ب بدنم ولی نمیتونم ترک کنم عادتمو!

همه مامان باباها هم همینن گیر میدن. دوستات نمیان ک اینارو بگن. مطمئن باش.

دائم الخسته‌.

همین الان میخواستم ب پسرم بگم ک بخوابه😵‍💫

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)