2777
2789
عنوان

چرا خدا دوست نداره بعضی ها ازدواج کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 54 پست
خواهر منم ۲۸ سالشه مجرده. مریضم هست. حداقل برای تن سالمت خدارو شکر کن عزیزم. انشالله بختتون باز شه ب ...

باور کن آرزو داشتم مریض بودم و میمردم

دوست ندارم زنده باشم و زندگی کنم

بخاطر همینم خدا روشکر نمکنم بابتش

چون من درواقع الان زندگی نمیکنم هیچ دلخوشی ندارم زندگیم پر از سختی 

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
همینکه میگی ترس دارم از ازدواج نکردن مدام تو فکرته داری جذب کائنات میکنی...ی تکیه از وسایل جهیزیه بخ ...

عزیزم خب چکار کنم هر کسیم جای من بود همینطور بود

تاحالا شده پدرت با تنفر نگات کنه؟

بابای من هر روز همینه اخلاق و رفتار درستی نداره بی عرضه و فقیر و بیپوله خانوادم مشکلات زیادی داره واقعا تحمل زندگی باشون رو ندارم دنبال راه فدارم

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاغلم میلیاردر که نیستم

در حد توانت به زندگی برس. مثلاً همین الان بشین فکر کن خونه چه تغییراتی نیاز داره. هر ماه بخشی از حقوق را کنار بذار یا قسطی بردار. آروم آروم سر و شکل خونه خوب میشه. اگه محلتون خوشنام نیست حتی برای تغییر خونه هم برنامه ریزی کن.

در حد توانت به زندگی برس. مثلاً همین الان بشین فکر کن خونه چه تغییراتی نیاز داره. هر ماه بخشی از حقو ...

عزیزم خونه ما از اساس مشکل دارع

نمتونم اینجا توضیح بدم حقیقتش روم نمیشه

بعدم حقوق من زیاد نیست خرج خودمم به زور میتونم بدم

از بس از خانوادم دل خوشی دارم حالا بیام پولم بهشون بدم

اگر من هزار تومن بخوام اونا بهم نمیدن باور کن

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
بهرحال تنهایی هم سخته

اگه بفهمی الان تو ازدواجم چقدر تنهام این حرفو نمیزنی.. نمیگم ازواج بده ولی تو از خدا ازدواج خوب بخوا نه هر ازدواجی ..‌ تو هر سنی باشی خدا ازدواج خوب نصیبت کنه

باور کن آرزو داشتم مریض بودم و میمردمدوست ندارم زنده باشم و زندگی کنمبخاطر همینم خدا روشکر نمکنم باب ...

به خدا قسم که زندگی خیلیا اینجوریه. متاسفم هیچی بابت تسکین دردت ندارم که بگم فقط دعا میکنم. خدا بزرگه. 

الهی نگاهی
عزیزم خب چکار کنم هر کسیم جای من بود همینطور بودتاحالا شده پدرت با تنفر نگات کنه؟بابای من هر روز همی ...

مواجب باش نیفتی تو چاه...فکرتون مثبت کن .ان شاالله به عظمت این روز عزیز بخت قشنگ و بلند نصیبت میشه

کار داشتن خوبه ولی همش سختی منم از بدبختیم بود که مجبور شدم کار کنمچون یه بابای بی عرضه و حال بهم زن ...

من ازدواج کردم اونم توی سن کم

همه میگن زندگیت خیلی خوبه و فلان شوهرت اینجوریه اونجوریه

درحالی که همه جوری که نشون میدن نیستن

واسه ی قرون دو قرون باید منت بشنوی🥲

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️