2777
2789
عنوان

چرا خدا دوست نداره بعضی ها ازدواج کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 54 پست
دیگه به هیچی اعتقاد ندارم باورت میشه؟الان فقط دلم مرگ میخواد بخاطر زندگی سخت و کسالت بارم دیگه تحمل ...

میدونم درکت میکنم خیلی سخته ولی امیدی دیگه بدتر 

انشاالله خدا ب زودی مشکلتو حل میکنه 

برام دعا کنید 😔دنیام غمه
چرا فکر میکنید خدا موحب دیر ازدواج کردن شماست خودتون چه تلاشی کردید؟؟؟چرا بابت شغل و زندگی و تن سالم ...

مقصر تمام مشکلات من خداست قطعا چون من تمام تلاشم واسه زندگیم کردپ شرایطی که داخلش هستم بخاطر اونه 

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دوست ندارم ۳۹ سالگی ازدواج کنم۳۹ سالگی ازدواج میخوام چیکارالانم دیر شده بی انگیزه و دلمرده شدماز ...

خاله من چی بگه شصد و خورده ای سن داره همه چی داره ازدواج نکرده الآنم دو روزه تو کما هست دلم براش میسوزه دعا کنید برگرده

خوشبحالت که کار داری و مستقلی ازدواج خوب خوبهن با هر کسیازدواج با فردی که دوسش داری خوبه ن با فردی ک ...

آفرین همین مد نظرمنه

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً

من الان تو ۲۳ سالگی ام  همه رو رد میکردم ولی سرم خورده به سنگ . تو این سایت که اومدم دیدم اکثرا میگن رفته رفته موقعیت ها کمتر میشه و پسر خوب پیدا نمیشه. پشیمون شدم 🫠

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️

همینکه میگی ترس دارم از ازدواج نکردن مدام تو فکرته داری جذب کائنات میکنی...ی تکیه از وسایل جهیزیه بخر بگو اینو میذارم تو خونم توی بوفه ی سال نشده ازدواج کردی.تو ذهنت برا عروسیت برنامه بچین

خوشبحالت که کار داری و مستقلی ازدواج خوب خوبهن با هر کسیازدواج با فردی که دوسش داری خوبه ن با فردی ک ...

کار داشتن خوبه ولی همش سختی 

منم از بدبختیم بود که مجبور شدم کار کنم

چون یه بابای بی عرضه و حال بهم زن دارم

هبچ مردی تو زندگی پشتبانم نبوده همیشه مجبور بودم روی پای خودن وایسم

این کجاش خوشبحالت داره

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

دیگه اصلا ب دعا این چرت و پرتااا اعتقادی ندارم اصلا وابدا من واسه چندتا حاجت مختلف خیلی دعا کردم خیلی حتی مشهد رفتم هیچی ب هیچی وقتتو تلف این چیزا نکن شب ارزوها واینا همش چرته 

باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃