2777
2789
عنوان

این ویروس جدیده کشنده هسش

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 39 پست
علائمش چیه؟؟

کروناس دیگه یه ماه طول میکشه تا طرف خوب بشه 

تپش قلب گرفتم از وقتی این ویروس دوباره اومده

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

وای استرس گرفتم کشنده چیه این حرفا چیه مامانم گرفته حالش خیلی بده ولی زبونم لال نمیمیره

بابا نگران نباش، مامان منم شدید گرفت دوبار دکتر رفت، فقط دو هفته طول میکشه خوب بشه،سخت و سنگینه اما نیگذرهذ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا نگران نباش، مامان منم شدید گرفت دوبار دکتر رفت، فقط دو هفته طول میکشه خوب بشه،سخت و سنگینه اما ...

برای بچه ها سخته

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

کروناس دیگه یه ماه طول میکشه تا طرف خوب بشه تپش قلب گرفتم از وقتی این ویروس دوباره اومده

اخه خودم از دیروز بدن درد و بیحالی دارم و گلومم نمیشد اب قورت بودم. سرفه و سرد درد اینا ندارم .گفتم بینم ویروس جدیده نیس؟

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
وااا خب بچه از درسش عقب میفته که

یا درسشو باید بچسبم یا سلامتی 

بنظرم تابستونی بشه صرفش بیشتر از گرفتنه این ویروسه

منم شنيده ام كه بيست برابر كشنده تر از كروناست ولي نميدونم همين مريضيه يا جديد مياد

ن همین کوفتیه