2777
2789
عنوان

این ویروس جدیده کشنده هسش

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 39 پست
اخه خودم از دیروز بدن درد و بیحالی دارم و گلومم نمیشد اب قورت بودم. سرفه و سرد درد اینا ندارم .گفتم ...

سرما خوردگی ۳روزه خوب میشه

انفولانزا ۱۰روزه 

این ویروسه ۱ماه بیشتر هم سر درد داره

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کروناس دیگه یه ماه طول میکشه تا طرف خوب بشه تپش قلب گرفتم از وقتی این ویروس دوباره اومده

خاله من همین ویروس رو گرفت یک مه پیش افتاد فشار پیدا کرد تو دستشویی خورد زمین لگنش شکست عمل کرد دو روز پیش موقع خوردن چایی یهو خوابید دوروزه تو کما هست دعا کنید برگرده ازدواج نکرده بچه نداره

خاله من همین ویروس رو گرفت یک مه پیش افتاد فشار پیدا کرد تو دستشویی خورد زمین لگنش شکست عمل کرد دو ر ...

یا امیرالمومنین 

خدا خودش رحم کنه فقط

انشاالله خالت بزودی سلامتیش رو بدست میاره

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

یا امیرالمومنین خدا خودش رحم کنه فقطانشاالله خالت بزودی سلامتیش رو بدست میاره

ممنون دلم براش میسوزه مجردها بازنشسته فرهنگیه رفته خواب عمیق دیروز دیدمش دارم دیوونه میشم 

من و شوهرم الان دو هفته است درگیریم ده بار دکتر رفتیم دو بار رفتیم زیر سرم و آمپول کلی شربت و قرص و تب بر ولی دریغ از ذره ای تغییر سر ساعت دارو نخوریم تب و لرز میاد سراغمون دکترا میگن فقط و فقط استراحت و خوردن مایعات گرم تاثیر میزاره روش سینه مون خیلی داغونه خلط سبز و سرفه شدید و مشکلات گوارشی هم داریم