2777
2789
عنوان

چرا ترکونیددددددددددد (شوهرم با یه غریبه رابطه داره)

| مشاهده متن کامل بحث + 1402 بازدید | 73 پست
قضیه کتک چیه؟ من فقط مسیجا رو خوندم خاک برسرشون😷

اون هرزه برا شوهر اسی ویدیو فرستاده بود ،شوهر اسی هم میگفت هنوز صورتت کبودی دستم بشکنه که زدمت😕😕

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عه مگه ادامه داشت؟😐من تا اونجایی خوندم ک جیندا خانومو شوهره اسی داشتن واسه مرگ اسی نقشه میکشیدن و پ ...

وای من به اونجا نرسیده بودممم 

قضیه کتک چیه؟ من فقط مسیجا رو خوندم خاک برسرشون😷

تو یکی از شات ها شوهره به خودش فحش داده بود که چرا اون هرزه رو زده و کبود کرده 

اون هرزه هم می‌گفت اینجوری نگو حقم بوده خودم مقصر بودم 🤢🤢🤢😑😑😑 

تازه تو یه شات صحبت سفته و اینا بود که خود استارترم نمی‌دونست چی به چیه گفت احتمالا بعدش تلفنی حرف زدن و این قسمت رو نمیدونم یعنی چی 

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

عجب آدمایی ممنون عزیزم ❤️ اونجا ک ینفرر گفت شوهر استاتر زنه رو کتک زده قضیه اون چی بود

گفتم عزیزم شوهر استارتر زنه رو زده بود بعد میگفت دستم بشکنه که صورتت هنوز کبودی 

وای من به اونجا نرسیده بودممم

ن احتمالا رد کرده بودی 

یا من با دقت نخوندم قصئه کتک و ندیده بودم 

تا صفه ۱۹ _۲۰ رفتم فک کنم 

خواستم از اسی بپرسم مگه مریضه یا بیماری خاصی داره ک دختره میگه زنت ب زودی میمیره میام جاش ؟؟

اعصابم خورد شد اومدم بیرون هیچ ننوشتم

لطفا لایک نکنید❤

گفتم عزیزم شوهر استارتر زنه رو زده بود بعد میگفت دستم بشکنه که صورتت هنوز کبودی

خدا لعنتش کنه

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من مثل خار گلی در پسِ هر باد نگهبان توام 🤱🏻🤭تیکر کنکور شاید شد اینبار🌱

اون هرزه برا شوهر اسی ویدیو فرستاده بود ،شوهر اسی هم میگفت هنوز صورتت کبودی دستم بشکنه که زدمت😕😕

روانیای لجن. حالت تهوع گرفتم از حرفاشون

***میدونید بحث کردن با غریبه ها در اینترنت باعث آسیب به سلامت روانتون میشه؟ باریکلا پس بحث نکن با کسی🥰اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!
سرشون نیومده اشکال نداره زمین گرده ی روزی از همین ثوابا گیر خودشونم میاد =))

درسته نیاز جنسی وجود داره ولی شعور و عقل هم وجود داره همه چی که پایین تنه نیست!

بعدشم مردی که زن داره وقتی کسی هست که نیاز جنسیش برطرف بشه دیگه چرا باید دنبال زن دیگه باشه جز اینکه کلا ذاتش کثا.فطه!

تو یکی از شات ها شوهره به خودش فحش داده بود که چرا اون هرزه رو زده و کبود کرده اون هرزه هم می‌گفت ای ...

حیف زمین خدا که این موجودات روش پا بذارن. امیدوارم بزودی رو سیاه و بی آبرو بشن. خیلی حالم بد شد از چتشون

***میدونید بحث کردن با غریبه ها در اینترنت باعث آسیب به سلامت روانتون میشه؟ باریکلا پس بحث نکن با کسی🥰اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!