2777
2789
عنوان

منو راهنمایی نمیکنید چرا

59 بازدید | 14 پست

نظام قدیما می‌خوام کنکوری که سالی ده تیر ماهه ثبت نام کنم ولی خوب معذلم پایینه میگن باید ترمیم کنم کی باید برای ترمیم ثبت نام کنم کجا امتحان میدم آیا فقط توسابت ثبت نامه یا مدرسه هم بزرگسالان باید برم کی برم تروخدا  زنک میزنم مدرسه میکن نمیدونیم

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان

معدلت چنده 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ترمیم خرداده 

ثبت نامشو اعلام میکنن 

تو این کانالای کنکوری عضو شو اخبارو میذارن 

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

دوتا پایه رو باید ترمیم کنی یازدهم و دوازدهم 

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

برو اداره تا 15 ام وقت داره

پانزده همین ماه باید مدرسه میرفتم واسه ثبت نام آخه همه گفتن فروردین با کنکور تو سایت باید ثبت نام کنیم بازم جا موندم

پانزده همین ماه باید مدرسه میرفتم واسه ثبت نام آخه همه گفتن فروردین با کنکور تو سایت باید ثبت نام کن ...

نه الان برو ، ینی شنبه حتما برو وگرنه از دست میدی 

آنقدر دوستت دارم که ای کاش کسی اینگونه مرا دوست میداشت..... ❤
ترمیم خرداده ثبت نامشو اعلام میکنن تو این کانالای کنکوری عضو شو اخبارو میذارن

ترمیم نظام قدیما خوب یعنی باید تو سایت ثبت نام کنم یا مدرسه الان بشینم خود خوان بخونم فروردین برم تو سایت ثبت نام کنم بعد خرداد برم یه مدرسه که خودشون میگن امتحان بدم یانه الان باید برم یه مدرسه ثبت نام کنم فروردین تو سایت خرداد امتحان کدومشو دوستم تروخدا راهنماییم کن

دوتا پایه رو باید ترمیم کنی یازدهم و دوازدهم

خوب من نمی‌فهمم یکی میگه مدرسه ثبت نام کن الان یکی میگه سایت فروردین خود مدرسه هم زنگ میزنم میگه نیمدونم 

ترمیم نظام قدیما خوب یعنی باید تو سایت ثبت نام کنم یا مدرسه الان بشینم خود خوان بخونم فروردین برم تو ...

عزیزم دیپلمت چیه؟

ببین نمیدونم باید مدرسه ثبت نام کنی یانه ولی میدونم که امتحان خرداده و قبلش تو سایت ثبت نام میکنن

با یه مشاور تحصیلی صحبت کن شرایطتو توضیح بده راهنماییت میکنن

عزیزم دیپلمت چیه؟ببین نمیدونم باید مدرسه ثبت نام کنی یانه ولی میدونم که امتحان خرداده و قبلش تو سایت ...

هیچ‌کس راهنماییم نمیکنه شرایط مشاور رفتن ندارم چون سر کار نمی‌رم موقتا به خاطر درآمد آمدم از یه خانم مسن نگه داری پرستاری میکنم 24ساعته باید در منزلش باشم الا جمعه غروب که بچه هاشو میان اون موقعی هیچ کس  نیست که راهنمایی شما وفقط تو خونه به مدرسه زنک زدم گفتن نیمذونم

عزیزم دیپلمت چیه؟ببین نمیدونم باید مدرسه ثبت نام کنی یانه ولی میدونم که امتحان خرداده و قبلش تو سایت ...

ریاضی فیزیک هست و نظام قدیم منتها ترمیم معدل نیمدونم کی برم اصلا می‌خوام ادامه درسمو بخونم حداقل یه اینده ای داشتم الان بی لول ترین شغل ها هم کارشناسی میخواد می‌تواند اکه شما دسترسی به جایی داشتی بپرسی برام بخدا دعا میکنم