2777
2789

٣ماه تمام هر روزم گريه اس 

هر روز سر درد دارم 

انقدر بهم ريختم كه ١هفته زدر ميان پريودم 

از خونريزي زياد سرگيجه شديد دارم و بيحالم دارم كارمم از دست ميدم چون مغزم سرده بدنم بي حسه 

چيكار كنم كاش خدا ارومم ميكرد فراموشش ميكردم 

حلالش نميكنم اون همه زحمت كشيد به دستم بياره و بعد به طرز فجيع ولم كرد كه بميرم😭😭😭

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭

برات صلوات فرستادم🫠💔

ببخشید بابت پیام نا مرتبط دوستان تحت شرایط خیلییییییییییییی بدی ام دعاکنید برام بخیر بگزره همه چی🥺💔🫠التماس تون میکنم 🥲💔🥺ی اتفاق بد افتاده🫠💔

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا منم تجربه کردمبا التماس اومد و باادعا رفتتا یکسااال ضجر کشیدمخدا نگذره ازش

ديگه برنگشت هيچوقت؟

بعد چند وقت حالت خوب شد؟

واقعا چرا اينكارو ميكنن چرا 

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭
نه برنگشتبعد یکسال رفتم تو رابطه جدید بهتر شدم کم کم

با اين جديد حالت بهتره؟چطوري اشنا شديد

با اين جديد حالت بهتره؟چطوري اشنا شديد

اره اون حالاتم که کلا خوب شد

ولی خب چون از همون اول عاشقش نبودم الان بعد ۲ سال حس فرسودگی و خستگی میکنم واقعا دیگ تو رابطه

اتفاقی تو اینستا، اهل شهری بود ک اونجا دانشجو بودم