2777
2789
عنوان

بچه هام مریضن🙁

134 بازدید | 14 پست

خواهش میکنم هرکس میتونه برای خوب شدن بچه های من حتی شده ی صلوات یا ی حمد ی آیه الکرسی بخونه .بچه کوچیکم فقط ۲۰ ماهشه توروخدا خواهش میکنم ازتون. بچم خیلی ضعیف شده . دو هفته هست این ویروس لعنتی گرفته . بچم خیلی کوچیکه .التماستون میکنم 😔پسر بزرگم هم سرفه میکنه . چندبار تاحالا بردم دکتر ...... 

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام خانوم تورخدا جواب بدین ممنون نیشم شما شن ریزهای کلیتون دفع شد چیکار کردین دفع شد خدا بچه هاتو ن ...

من شن ریزه نداشتم اما خیلی زیاد خیلییی زیاد آب و شربت آبلیمو بخور و راه برو تند تند و از سر بالایی برو بالا و بیا پایین 

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

بیشتر ببینید
اخه توی تایپیکاتون گفته بودین دارین مننون ازتون لطف کردین جواب دادین

آره انگار . مال ۳سال پیشه . همینکار ک‌گفتم رو انجام دادم. دفع شد سنگتون شما ؟ 

بیشتر ببینید

سلام عزیزم.خدا بچه هاتو حفظ کنه...ممکنه راهنماییم کنی برای بارداری.

ذخیره تخمدانم ۱.۶۱ هست آیا خیلی کمه و ممکنه باردار نشم؟ بهم گعتن تخمدانات کمی کوچک تر از نرماله

سلام عزیزم.خدا بچه هاتو حفظ کنه...ممکنه راهنماییم کنی برای بارداری. ذخیره تخمدانم ۱.۶۱ هست آیا خیلی ...

سلام عزیزم.  ناامید نباش اصلا 

من ذخیره تخمدان زیر یک بود . شما ک بالای یک هستی . منم تخمدان هام کوچیک شده بود . دکتر بهم کپسول اووبوست داد روزی دوتا مصرف کردم. همون‌ماه طب سنتی هم رفتم. هرشب ی تخم مرغ محلی داخل شیر درحال جوش میشکوندم و میخوردم. با یک قاشق عسل . روزی ۷تا بادام و ۷تا مویز میخوردم. عرق رازیانه تم میخوردم. درضمن مهم تر از همه برای اینکه تخمک هایی ک داری آزاد بشن بعد از تمام شدن پریود برو بادکش کن. هرروز یا یک روز در میون . من اینکار هم کردم و ماه بعد دیگه باردار بودم 

بیشتر ببینید
سلام عزیزم. ناامید نباش اصلا من ذخیره تخمدان زیر یک بود . شما ک بالای یک هستی . منم تخمدان هام کوچی ...

ممنونم از راهنماییت گلم🙏

امروز ۶روز از پریودم گذشته بی بی چک زدم البته ببخشید غلظت کم بود ممکنه نظر بدین مثبته یا نه؟

یکی دیگه زدم منفی بود 😢 ۶ روز تاخیر...

فدای سرت 

خدا بزرگه 

ناامید نباش....

بیشتر ببینید