2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آرزوم اینه خدا جواب همه ی  آدمای پرروی زندگیمو بده و به بدترین شکل ممکن مجاراتشون کنه و من با چشم شاهد عذاب کشیدن و درد کشیدناشون باشم و از زندگی من حذف فیزیکی بشن.انشاالله همشون بمیرن 

اصلاح کارنامه چجوری هست ؟ یعنی نمره تون رو اونا اشتباه ثبت کردن یا امتحان مجدد دادین ؟

نمره مو اشتباه ثبت کردن بعد تو کارنامه اول درستش کردم تو کارنامه دوم درستش نکردن...هلاکمون کردن دقیقا ده ماه قراره درستش کنن اینقدر انتظار کشیدم که حد نداره دیگه خسته ام مثل افسرده ها تا ظهر خوابم بعدش هم الکی میچرخم انگیزه هیچ کاری ندارم،هفت ساله درس میخونم این حقم نیست

نمیدونمدوست عزیز من از بی هدفیه خاصی رنج میبرم نمیدونم واقعا دلم میخواد خدا امشب معجزه کنه راهمو پید ...

راجع به بازار های مالی اطلاعات دارید؟  اگر درامد های در این سطح میخواید ترید برا شما  میتونه گزینه خوبی باشه .حالا چه فارکس چه ارز دیجیتال.منتها درصورتی که خوب یاد بگیرید و تلاش کنید. در این صورت این رقم هایی که میخواید اصلا غیر ممکن نیست .تحقیق بکنید راجع به ترید .و اینکه مثبت اندیش باشید ایشالا خواسته هاتون به زودی اوکی میشن