2777
2789

وای وای قبولی کنکورم 

خدایا بگذره این روزای لعنتی بیام ببینم کنکور قبول شدم 

لطفا اگه حس ششم یا ف ال گیری امضای منو می بینه بگه کی می بینمش 🥺🙏 امیدوارم کسی که منو ذره ای هم دوست داشته باشه خدا بهش سلامتی و پول فراوان هدیه کنه 😁 در نا امیدی بسی امید است چون خدای من خدای مهربان و معجزه است 😍درسته خیلی گناهکاریم اما خدایا همه ما دلمون به نعمت ها و لطف شما خوشه 💝 ارادت خاصی به امام حسین دارم و آرزومه روز مرگم تو ماه محرم باشه 🙂 برای خیلی هاتون صلوات می فرستم شما هم تو دعا کردناتون من ِدختری دلتنگ رو یاد کنید مرسی🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آرزو میکنم خوب بشم 

آرزو میکنم یه دوست صمیمی واقعی پیدا کنم 

آرزو میکنم اختلاف پدر و مادرم حل بشه 

آرزو میکنم بتونم تو رشته ام موفق بشم و به مدارج بالا برسم 

آرزو میکنم شبها خواب راحتی داشته باشم 

آرزو میکنم به خدا نزدیک تر بشم و کمکم کنه موفق تر بشم 

آرزو میکنم دانشگاه و خوابگاه اوقات خوبی داشته باشم و ترقی کنم 

آرزو میکنم آدم شاد تری بشم 

آرزو میکنم سال بعد جام خوب باشه تو اتاقم 

آرزو میکنم آدمای خوبی سر راهم باشن و آدمای سمی اطرافم نباشن 

آرزو میکنم چیزای جدید تجربه کنم و به گذشته فکر نکنم 

آرزو میکنم آینده بهتر از گذشته باشه 

آرزو میکنم گذشته و اتفاقات بد رو فراموش کنم 

آرزو میکنم افراد جدیدی رو ببینم که باهام هم فرکانس هستن 

تو یه ازمون مهم قبول بشم 🌱

منتظر نباش زندگی به تو معنا بده !بلند شو و زندگی رو معنا کن .برای اینکه تکیه گاه کسی باشی،برای اینکه با قدرت از جات بلند شی،برای اینکه به هدفت برسی،برای اینکه مفید باشی حداقل واسه خودت،- باید از بهونه هات قوی‌تر باشی  💚>>امروز رو خوب بساز تا فردای عالی‌ای داشته باشی(:'🌱

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷🌸

ان شالله حال دل همه مردم خوب و خوش باشه و آرزوهاشون برآورده به خیر بشه

سال دیگه این موقع آدم خیلی بهتری شده باشم از همه نظر به خصوص اخلاقی که خدا نگاهش بهم میوفته لبخند به لبش بیاد😍🥰

مهرم خیلییییییی تو دل همسرم قرار بگیره اینقدری که نتونه دوریم رو تحمل کنه😂🤨😎

خدای مهربونم فرزندانی سالم و صالح بهم عنایت کنه🤲👶👶

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷🌸

يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ
سلام آرزومه سال آینده اینموقع اون کمک میلیاردی پدرم بهم رسیده باشه و به راحتی و با دل خوش خرجش کنمجو ...

از الان شروع کنید ترید  آموزش ببینید زمانیکه پول به دستتون رسید حرفه ای شده باشید (با مبالغ کم تمرین کنید و یا از حالت  دمو صرافی ها  استفاده کنید) در این صورت با این سرمایه به راحتی میتونید هر ماه حتی بیش از یک میلیارد درآمد داشته باشید .(با حفظ سرمایه اصلی تون )یعنی 30 -40 تومنی که میخواید با این سرمایه به راحتی در عرض هر نیمروز  حتی میتونید به دست بیارید .حتی در عرض چند ساعت 

برای من دعا کنید ابجیم سرعقل بیاد 

خودم از شر قوم ظالمینی که گرفتارم هرجوری که خدا صلاح می‌دونه نجات بیام 

مامانم یه خونه خوب با بودجه ای که داره گیرش بیاد 

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔

اول ظهور امام زمان💚💚

دوم فقط از خدا میخوام یه اتفاق خوشحال کننده برامون بیفته؛ تا مامانم بخنده و خوشحال شه 

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)