2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عربی رو پاس شم و برم دانشگاه از بهمن 

ای کاش ای کاش ای کاش 😭 خدایا تورو به پهلو‌ شکسته فاطمه زهرا قسمت میدمت‌ پاس بشم عربی رو😭

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

ظهور امام زمان رو میخوام. برقرای عدالت واقعی تو دنیا رو میخوام. و اینکه نه تنها من که همه انسان ها آرامش داشته باشند و حق حیات هیچکس ازش گرفته نشه و هیچ بچه ای زیر بمب  و موشک نمونه .

عربی رو پاس شم و برم دانشگاه از بهمن ای کاش ای کاش ای کاش 😭 خدایا تورو به پهلو‌ شکسته فاطمه زهرا قس ...

کدوم رشته هستین؟ چقد خوندین؟ جاهایی که قبلا خوندین رو مرور جمع بندی کنید بعد برید سراغ قسمت های راحت کتاب  .لغت و ترجمه و...  قواعد رو هم حداقل در سطحی که اگه تستی و راحت دادن بتونید جواب بدید بخونید ایشالا حل میشه .ده نمره رو میتونید اوکی کنید 

امیدوارم این روزای سخت تموم بشه و اگه صلاح و قستم‌نیست بتونم فراموش کنم

امیدوارم سال دیگه  یه ازدواج خوب و موفق  کرده باشم و وقتی این کامنتمو خوندم بگم دیدی خدا تمام سختی و تنهاییاتو جبران کرد

اهداف و آرزوهایی که دارم یا خیلی کوچیک و جزئی هستن یا بلندمدت هستن🥲

از اون طرف هم چیزایی هستن که واقعا آرزومه ولی نمیدونم درست یا غلطه خواستنش.....مثله رسیدن به عشقم🥲💔

با اینحال اسی ممنون میشم منم تگ کنی💗🙏

دلم میخواد وقتی سال دیگه این پست رو میبینم 

حال دلم خوب باشه....به خودم افتخار کنم....و قلبم پر از امید باشه🥺💫🌱🤍

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
کدوم رشته هستین؟ چقد خوندین؟ جاهایی که قبلا خوندین رو مرور جمع بندی کنید بعد برید سراغ قسمت های راحت ...

نه عزیزم امتحان دادم رفت گند زدم بیچاره ام اگه پاس نشم تورو خدا دعام کنید دستم به هیجان بند نیست  رشته انسانی 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

خدایا امضام😭💗

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗😭