2777
2789

خدایا از ته دلم آرزو میکنم شوهرم دیگه سمت کسی نره و دیگه خیانت نبینم تو زندگیم و با هم خوشبخت باشیم🙏😭

خدایا به حق این شب عزیز امیدوارم همه ی بچه ها زیر سایه ی پدر و مادر خودشون بزرگ بشن ..🙏

خدایا پسرمو ب تو سپردم و از ته دل آرزو میکنم عاقبت بخیر و خوشبخت شه.‌🙏

خدایا نگاهتو از زندگیم برندار 😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ظهور آقا امام زمان 

پیروزی مردم غزه و نابودی اسرائیل 

شغل خودم 

سلامتی خانوادم 

روحِ الرُوح💔   🇵🇸free palestine  در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند: اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق می‌مُردند( میزان الحكمه).

خونمو بعد چند سال عوض کنم و همین موقع توی خونه ی جدید باشم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

انشااااااااااااااااالله🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.

پدر مادرم بعد ۲۰ سال نازایی بچه دار شدن سناشون خیلی بالاست دعا کن یه بخت خوب نصیبم بشه دلشون شاد شه خیالشون از بابت من راحت شه کارام درست شه برگردم ایران ترو خدا خیلی دعام کنید خدا به پدر مادرم تن سالم عمر طولانی بده