2777
2789

من اکثرا برای سوالای درسیم اومدم تو این سایت ولی خب دلم نمیخواد دیگه اینجا بمونم چون جوابمو نمی‌گیرم  و بعضی تاپیک ها کلا  مناسب من نیستن یهو چشمم میخوره بهشون 

اینجا کسی تو تلگرام گروه داره برای سوالای درسی؟ 

یا سایتی می‌شناسین

ممنون میشم بگین ❤️

کاربری  از قبل خرداد مال من نبود🤍اگه زخمت رو درمان نکنی به کسایی زخم میزنی که نقشی توی زخمی کردنت نداشتن

اگه پیدا شد منو لایک کن منم عضو شم

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

میتونم یه سوال ازتون بپرسم راجب کنکور؟

کاربری  از قبل خرداد مال من نبود🤍اگه زخمت رو درمان نکنی به کسایی زخم میزنی که نقشی توی زخمی کردنت نداشتن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میتونم یه سوال ازتون بپرسم راجب کنکور؟

بپرس عزیزم

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

من الان دهمم هیچ کلاسی نمیرم 

ریاضی و شیمی و هندسه رو میفهمم و تقریبا استعدادم تو اوناس  

ولی فیزیک برام غولههههه افتضاحه 

هیچی نمی‌فهمم ازش کلاس هم خانوادم نمیفرستن 

شما میشه بگید چیکار کردین فیزیک رو پیشرفت کردین 😕

کجا فیلم رایگان ببینم یا اصن چیکار کنم

نمره هام خیلی پایینه تو همه درسا درحد ۱۵ 

از معلم مدرستون چرا گمک نمیگیری عزیرم

هیچ کمکی نمیکنه میگه وقت ندارم

من الان دهمم هیچ کلاسی نمیرم ریاضی و شیمی و هندسه رو میفهمم و تقریبا استعدادم تو اوناس ولی فیزیک بر ...

من خیلی خرجم کردن 

کلاس میگرفتم 

شما تو تلگرام پیدا کن اگه نمیفرستنت

من خیلی خرجم کردن کلاس میگرفتم شما تو تلگرام پیدا کن اگه نمیفرستنت

برا من اصلا😕😪

تو تلگرام پیدا کردم ولی فیلم هاش باز نمیشه 

عزیزم میتونی از مدیرمدرستون کمک بگیری

ن عزیزم،مذرسه با مدیراش داغونن