2777
2789
عنوان

کسی سایت یا گروهی می‌شناسه برای دانش آموزا

| مشاهده متن کامل بحث + 90 بازدید | 22 پست
منبع اگه داری برا اسی معرفی کن خب

والا تلگرام نداشتم تا بعد کنکور واسه همین کانال ندارم وگرنه حتما معرفی میکردم 

من خودم یا مشاورم فیلما رو میداد و یا خریداری میکردم 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر کلاسی هم ک بخای از بچه های رشته خودت بپرس بهتر میدونن کدوم استاد بهتره و لینک میدن میتونی ببینی فیلمای مربوطه رو 

من رشته ام انسانیه راجب فیزیک اطلاعی ندارم وگرنه معرفی میکردم عزیزم

كُلُّ نَفْسٍ ذائِقَةُ الْمَوْتِ‌..
عزیزم تو تلگرام سرچ کنی گروه درسی یا گروه+رشته ات برات بالا میاره گروها مختلف ک کلی دانش اموز اونجان ...

باشه عزیزم مزسیی

کاربری  از قبل خرداد مال من نبود🤍اگه زخمت رو درمان نکنی به کسایی زخم میزنی که نقشی توی زخمی کردنت نداشتن

هر کلاسی هم ک بخای از بچه های رشته خودت بپرس بهتر میدونن کدوم استاد بهتره و لینک میدن میتونی ببینی ف ...

چشم گلم موفق باشی

کاربری  از قبل خرداد مال من نبود🤍اگه زخمت رو درمان نکنی به کسایی زخم میزنی که نقشی توی زخمی کردنت نداشتن