2777
2789

سلام خانمای عزیز طرزتهیه یه نان روغنی امتحان شده با بافت عالی بلدین خواهش میکنم بگین دوس دارم درس کنم گفتم ببینم کی بلده بافتش عالی و طعمشم عالی باشه

بنظرم شیر و شکر و خمیر مایه و تخم مرغ رو قاطی میکنی میذاری ور بیاد و بعد دونه دونه مثل نون ولی ی کم کلفت تر تو روغن سرخ کن

تصمیم میگیرم که تا وقتی که زنده ام غرق باشم...اما فقط وقتی که تو اعماق این دریا تو باشی❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از نونوایی خمیر میگیرم بهش شیر و شکر و زردچوبه و تخم مرغ اضافه میکنم بعد باز یکی دوساعت استراحت میدم بعد تو روغن سرخ میکنم البته باید به اندازه ای که شیر اضافه کردی ارد هم اضافه کنی که خمیر شل نشه

بنظرم شیر و شکر و خمیر مایه و تخم مرغ رو قاطی میکنی میذاری ور بیاد و بعد دونه دونه مثل نون ولی ی کم ...

نه تو روغن که دوس ندارم جالب نیس برام مضره بعدش فکر میکنم غذاس😂

توی شهر ما که بهترین هاش رو درست می کنن توی تنور ولی اونها حرفه ای هستند

این نون روغنی داستانش فرق داره

تو روغن داغ سرخ میشه

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   

اگه با روغن ارده سرخ کنی بهتر میشه 

یا یکم روغن ارده قاطی روغن سرخ کردنی بریزی 

این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 
توی شهر ما که بهترین هاش رو درست می کنن توی تنور ولی اونها حرفه ای هستند

اره هست اون سری قیمت گفتم گفت 80تومن البته 6ماه پیش  بعدش یه خمیر اندازه تخم مرغ بود بهش کن سوراخ سوراخ ،انداخت رو تنور

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز