2777
2789
عنوان

چله ازدواج برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 89 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شرایط‌ خاصی مد نظر نیس داداشم کار داره‌ ماشین داره قیافه داره مهربونه‌ چیزی که میخواد پیدا نمیشه یه ...

زیارت عاشورا برای شهید نوید صفری معجزه میکنت

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

حتما‌ میخونمش‌ مرسی ک یاد آوردی کردین چون من قبلا نصفه ول کردم و خیلی ناراحتم

بخون و شک نکن بهش

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

شما حاجت گرفتین‌ ازش

بله

جدی چقد طول کشید نتیجه بگیرین حاجتتون‌ ازدواج بود؟

نه من بیماری بود

یه هفته بعدش

چقد خوب بود مرسی ازتون ایشالا موفق باشین

زنده باشی عزی، م

زنده باشی عزی، م

عزیزم

درسته‌من چله‌ نوید صفری رو گرفتم وی متاسفانه نصفه‌ ولش‌ کردم و نشد بخونم نمیدونم شاید دوباره شروع کن ...

بخونید عالیه و پربرکت

اثرشو دیدم واقعا

اینم کانال ایتاشه  shahid_online

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀