من امروز ۱۱ هفته و سه روزمه طبق سونوی قلب. شنبه احتمالا برم واسه ان تی. آخرین سونو همون هفت هفته دادم که گفت قلب داره و هماتوم دو میلی داری. حدود یه هفته بعد هم خونریزی م قطع شد البته هنوزم شیاف ها رو از ترسم مصرف میکنم . تنها علامت بارداری هم همون تهوع صبحگاهی هست ینی از خواب بیدار شم حتما باید برم گلاب به روتون بالا بیارم و همون یه دفعه ام معمولا هست مگه اینکه دوباره خوابم ببره صبح و بعدش دوباره تهوع بیاد سراغم. ینی در کل شب و بعدازظهر علائم بارداری ندارم. اما شبا واقعا شکمم نفخ میکنه طوری که انگار مثلا پنج ماهمه ولی صبح که بیدار شم کامل از بین میره . جز اینا علائم دیگه ای ندارم ینی اگه همون تهوع صبحگاهی نباشه انگار حامله نیستم. حالا از وقتی خونریزی قطع شده همش هی میگم ببینم بچه سالمه ... نکنه سقط شده که خونریزی م قطع شده البته خونریزی م کلا به صورت لخته ی قهوه ای بود . دوباره میگم نکنه خدای نکرده تو شکمم طوریش شده ببینم قلبش می نه نمیزنه ... همش با خودم فکر و خیال دارم. از طرفی دیروز مادرشوهرم زنگ زده میگه بچه تکون میخوره گفتم نه والا من که چیزی متوجه نمیشم برگشت گفت آخه من از پنج شش هفته تکون بچه هامو حالیم میشد... دیگه منو بگی استرس باز افتاده به جونم میگم نکنه چیزی شده که تکون نمیخوره ... خواهشا میشه راهنماییم کنید
بقیه همش استرس میدن از ۲۴ ۲۵ هفتگی به بعد تکونا رو متوجه میشی من دیرترم متوجه میشم . کلا تکونای بچم کم بود و مثل لگد نبود همش هم نگران بودم . استرس نداشته باش
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره